Κορασίδων | Στις βολές κρίθηκε η νίκη για τον ΟΑΧ.Τα αποτελέσματα η βαθμολογία.



“Φάτσα” με την πρώτη του ήττα βρέθηκε ο ΟΑΧ, αφού στο β’ ημίχρονο οι "ασπρόμαυρες" πήγαν για την μεγάλη ανατροπή, καθώς βελτιώθηκαν  πολύ στην άμυνα, αλλά τελικά ο ΟΑΧ κέρδισε στο κλ. Κλαδισού τον ΟΦΗ με 47-46, εκμεταλλευόμενος την αστοχία των φιλοξενούμενων στις τελευταίες βολές. 

Λίγο πριν τη λήξη οι γηπεδούχες βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 43-44, όμως αμέσως μετά ευστόχησαν σε τρίποντο ανακτώντας το προβάδισμα, ακολούθησαν εκατέρωθεν φάουλ και κάθε ομάδα είχε 1/2 βολές, με το σκορ να γίνεται έτσι 47-45. 

Λίγο πριν μηδενιστεί το χρονόμετρο ο ΟΦΗ κέρδισε φάουλ σε προσπάθεια για τρίποντο, όμως δεν κατάφερε ούτε να στείλει το ματς στην παράταση, αφού έχασε δυο βολές (εύστοχη ήταν μόνον η 2η) και έτσι το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε σε 47-46. 


ΟΑΧ-ΟΦΗ 47-46
Διαιτητές: Καμπίτσης, Πετράκης 
Δεκάλεπτα: 15-6, 25-14 (ημιχρ.), 35-32, 47-46. 

ΟAX (Μιχ. Κασικτσόγλου): Πρασιανάκη 24 (3), Δερμιτζάκη 5 (1), Σκορδυλάκη 4 (1), Δρικάκη, Ρουμελιώτη 5, Σκουμπάκη 6, Αρβελάκη, Βασιλογιαννάκη 3, Χατζάκη, Δασκαλάκη, Δασκουλίδου. 

-Από την ομάδα του Ν. Δελατόλα τους περισσότερους πόντους (15 με 4 τρίποντα) σημείωσε η Παπαμαρκάκη.




Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.