Με διπλό συνέχισαν τις επιτυχίες οι κορασίδες του ΟΦΗ.



Με δεύτερη σερί επιτυχία συνέχισε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα Κορασίδων ΕΚΑΣΚ, ο ΟΦΗ, ο οποίος φρόντισε να μη δυσκολέψει τη ζωή του, κερδίζοντας με σοβαρότητα την αξιόμαχη και νεανική Ιεράπετρα στην έδρα της με 43-61. 

Η διαφορά εμπειρίας και ποιότητας ήταν εμφανής, με τις παίκτριες του Νίκου Δελατόλα να μπαίνουν πολύ αποφασιστικά  (και μετά το αμφίρροπο πρώτο δεκάλεπτο), να χτίζουν ικανη διαφορά ασφαλείας, απέναντι στα κορίτσια του Λευτερη Στρατάκη, που δεν μπορούσαν να κάνουν την ανατροπή, αλλά δεν παραιτήθηκαν σε κανένα σημείο.

Η απόσταση μεταξύ των δύο ομάδων αυξανόταν διαρκώς, με το τελικό +18 να δίνει το τρίτο ροζ φύλλο, σε 4 παιχνίδια στο συγκρότημα του Στροβόλου που στοχεύει στην κορυφή.

Οι Ιατράκη,Λόοντα και Παπαδάκη, έκαναν τη διαφορά για τις νικήτριες στο σκοράρισμα, ενώ η Ιεράπετρα βασίστηκε κατά κύριο λόγο στην Ραϊνάκη η οποία αποτελεί  από τις μεγάλες ελπίδες για το μέλλον της γεραπετρίτικης  καλαθόσφαιρας…

Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ-ΟΦΗ 43-61
Δεκάλεπτα:12-14,13-20,7-9, 11-18.

Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ(Στρατάκης) :Κοσμίδη Δ., Αρχαγγελίδη, Ραϊνάκη 23(1), Φρονιμάκη, Κονδυλάκη, Τρικοίλη 8, Κοσμίδη Μ. 6, Αγγελοπούλου, Βογιατζάκη 4, Ρουμπάκη 2.
ΟΦΗ (Δελατόλας): Κοντογιάννη 2, Ιατράκη 18, Παπαδάκη Α. 11(3), Βατσινά 5(1), Μπορμπαντωνάκη 2, Παπαδάκη Ε., Διαμαντάκη, Κορατόρα 1, Τζανετή 8, Φραγκάκη 2, Σφακιανάκη, Λιόντα 12(1).
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.