Στο Galaxy hotel δείπνο, για τον Εργοτέλη (pics).



Ξεχωριστό ήταν το βράδυ της  Πέμπτης (3/11) για τους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο  , τον πρόεδρο της ομάδας, τον γενικό αρχηγό του τμήματος  και τον έφορο του εφηβικού του Εργοτέλη, καθώς ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου παρέθεσε δείπνο


Το δείπνο (πρωτοβουλία του κ.Οικονόμου, σε συνεννόηση με τον Η.Σφακιανάκη), πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο του πολυτελές ξενοδοχείου, με παρόντες τους αθλητές, τον πρόεδρο Βαγγέλη Γιαννουλάκη, τον γενικό αρχηγό Ηρακλή Σφακιανάκη και τον έφορο του εφηβικού  Γιώργο Σκανδαλάκη, στα πλαίσια ενδυνάμωσης της ομάδας και ως απόδειξη ότι όλοι σε αυτό το σύλλογο είναι μια οικογένεια και λειτουργούν για ένα κοινό σκοπό!

Όλοι απόλαυσαν ξεχωριστούς μεζέδες αντάξια της πολυτελείας του ξενοδοχείου και ο Εργοτέλης με ανακοίνωση θέλησε να ευχαριστήσει τον ιδιοκτήτη του Galaxy hotel

"Ο ιδιοκτήτης του Galaxy Hotel κύριος Οικονόμου Γιάννης παρέθεσε δείπνο στην ομάδα μπάσκετ του συλλόγου μας.
Η αθλητική οικογένεια του τμήματος μπάσκετ του Γ.Σ.Εργοτέλη ευχαριστεί τον κύριο Οικονόμου για την υποστήριξη που παρέχει στην ομάδα μας.

Με εκτίμηση,

Επιτροπή Μπάσκετ Γ.Σ. Εργοτέλη".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.