Εφήβων ΕΚΑΣΚ | Αφαίρεση δυο βαθμών για τον ΟΦΗ (βαθμ.). Τιμωρήθηκε ο έφορος.Με εισήγηση της Επιτροπής πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚ, και απόφαση του Δ.Σ. της Ένωσης, ο ΟΦΗ τιμωρήθηκε με αφαίρεση δύο βαθμών από το πρωτάθλημα εφήβων, καθώς χρησιμοποίησε τον αθλητή Σόλωνα Βλαχάκη στο προηγούμενο παιχνίδι της ομάδας κι ενώ ο παίκτης δεν είχε το δικαίωμα λόγω τιμωρίας.

Όπως είναι γνωστό  αθλητής του ΟΦΗ είχε τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές λόγω εξύβρισης του διαιτητή στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη και εξέτισε τις δύο πρώτες αγωνιστικές στο παιχνίδι ανδρών στη Γ' Εθνική και σε αυτό των νέων ανδρών στο τοπικό. 

Έμενε μία ακόμη, την οποία θα ολοκλήρωνε την ποινή στο πρωτάθλημα των εφήβων το περασμένο Σάββατο. 

Η ΕΚΑΣΚ θεωρησε σωστο να επιστρέψει το δελτίο του αθλητή την περασμένη Παρασκευή προκειμένου να έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί τουλάχιστον στην κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση της ανδρικής ομάδας του ΟΦΗ με τον Πόλις, όμως οι άνθρωποι της ομάδας τον χρησιμοποίησαν κανονικά και στο παιχνίδι των εφήβων.

Αυτό είχε  ως αποτέλεσμα να τιμωρηθεί το σωματείο με αφαίρεση δύο βαθμών, ενώ τιμωρήθηκε και ο έφορος της ομάδας Συμεών Καμπάκας με 30 μέρες στέρησης δικαιώματος εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους.

Αντίθετα δεν επιβλήθηκε παραπάνω ποινή στον αθλητή, ο οποίος καλείται να εκτίσει στο επόμενο παιχνίδι της ομάδας του τη μία αγωνιστική που του απομένει.

Η σχετική απόφαση της ΕΚΑΣΚ:

"Το Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.Κ. στη συνεδρίαση του στις 23/11/16, αποφάσισε σύμφωνα με το άρθρο 88 των  Κανονισμών της Ε.Ο.Κ., τα παρακάτω:

• Την εκτέλεση της επιβληθείσας ποινής της 14/11/16, απόφασης (προηγούμενης ποινής)  στον αθλητή του σωματείου του ΟΦΗ, Βλαχάκη Σόλωνα, άρα μια (1) αγωνιστική (ΣΑΒΒΑΤΟ 26/11/2016). Δεν επιβάλλεται  καμία εκ νέου ποινή στον παραπάνω αθλητή.

• Την αφαίρεση δυο (2)  βαθμών  από το βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος  Εφήβων.

• Την ποινή στέρησης  δικαιώματος εισόδου στους  αγωνιστικούς χώρους, διάρκειας τριάντα (30) ημερών, στον εκπρόσωπο του τμήματος μπάσκετ στο ΔΣ του ΟΦΗ,  κύριο Καμπάκα Συμεών, αρχής γεννωμένης  από 24/11/2016".

Η βαθμολογία, όπως προκύπτει από τα νέα δεδομένα.

Από το Blogger.