Γ.Κοκκινος : " Άμυνα και ρυθμός, μας έδωσαν την νίκη".

 

«Η άμυνα μας έδωσε ξανά τη νίκη» δήλωσε στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ofierasitechnis.gr ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ Γιάννης Κόκκινος, για την μεγάλη εκτός έδρας νίκη που πέτυχε ο ΟΦΗ επί του Πόλις Καλλιθέας με 64-72.

Η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ έκανε ένα σπουδαίο διπλό (το δεύτερο για φέτος) και έφτασε στις 4 νίκες στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής μπάσκετ.

Οπως ανέφερε ο προπονητής του ΟΦΗ «προφυλάξαμε τον Ξενάκη, καθώς είχε κάποιες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και δεν χρειάστηκε να τον βάλουμε στο παιχνίδι, καθώς ήμασταν απο την αρχή μπροστά στο σκόρ και το ελέγξαμε απόλυτα.

Ακόμα και όταν δεχθήκαμε πίεση στο τελευταίο δεκάλεπτο, το διαχειριστήκαμε σωστά και κρατήσαμε την διαφορά μέχρι το τέλος».

Για τα στοιχεία του αγώνα, που χάρισαν τη νίκη στον ΟΦΗ, ο Γιάννης Κόκκινος υποστήριξε ότι «με την άμυνα μας σταματήσαμε τον παίκτη-βαρόμετρο της αντόπαλης ομάδας τον πλέι-μέικερ Ευσταθίου. Οπως και τον Μποδανίδη, τον οποίο αφήσαμε άποντο. 
Δώσαμε το ρυθμό που θέλαμε στο παιχνίδι και ήμασταν και εύστοχοι».

Για τη συνέχεια ο προπονητής του ΟΦΗ, ανέφερε ότι «τα έχουμε ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι με τον Αρη Νίκαιας στο γήπεδο μας. Πάμε να το κερδίσουμε και Θεού θέλοντος να κάνουμε την 4η σερί νίκη. Θα είναι σημαντικό να πάρουμε και αυτό το παιχνίδι, καθώς μετά θα έχουμε το ρεπό μας».
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.