Ανδρών ΕΚΑΣΚ | Νίκη στο νήμα για το Δειλινό.



Επιστροφή στις επιτυχίες για το Δειλινό, που σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος Ανδρών, πέτυχε σπουδαία νίκη, έστω και στο νήμα, επί της Πεδιάδας, με 63-61, στο κλειστό του Λίντο, για την 6η αγωνιστική.

Οι παίκτες του Γωνιωτάκη δυσκολεύτηκαν αρκετά από τους αντιπάλους τους, που ήταν πολύ ανταγωνιστικοί , ωστόσο στα τελευταία κρίσιμα λεπτά έδειξαν χαρακτήρα και κατάφεραν να πανηγυρίσουν μια σπουδαία νίκη, επί ενός αντιπάλου με τους ίδιους στόχους.

Δυνατά μπήκε στο ξεκίνημα το Δειλινό, καθώς κυκλοφορώντας καλά την μπάλα στην επίθεση και με σωστές αμυντικές επιλογές, προηγήθηκε στο δεκάλεπτο 22-13.

Μετά την μέτρια αρχή, η ομάδα του Χρήστου Μαυρόπουλου,  μάζεψε γρήγορα την εις βάρος της διαφορά και στο δεύτερο δεκάλεπτο μείωσε και κατάφερε να κλείσει το ημίχρονο με την μικρότερη εις βάρος της διαφορά.(30-29). 

Στο τρίτο δεκάλεπτο το Δειλινό ξανά "έσφιξε" την άμυνά του και με επί μέρους σερί 22-10, έκλεισε στο 30", με διάφορα 12 πόντων (52-39), δείχνοντας πως θα πάρει το ροζ φύλλο.

Στην τελευταία περίοδο το ματς έγινε ροντέο. Ξανά η ομάδα της Χερσονήσου ροκάνισε την διαφορά, τρέχοντας με την σειρά του ένα σερί 11-22, που όμως δεν ήταν ικανό να τους χαρίσει την νίκη, αν και έφτασαν πολύ κοντά.

Η τριάδα Γρύλλη, Αναστασάκη και Κομψελλη, ήταν οι καθοριστικοί παράγοντες της νίκης για τους πράσινους, πετυχαίνοντας τους 51 (80% περίπου) από τους 63 πόντους της ομάδας τους.

Κορυφαίος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Πετράκης  με 21 πόντους, της ομάδας της Χερσονήσου.

Να τονίσουμε ότι στο περιθώριο του αγώνα (πριν την έναρξη), το Δειλινό, βράβευσε ένα από τους πιο εμβληματικούς παίκτες στην ιστορία του Δειλινού του Γιώργου Φασουλάκη, που τώρα αγωνίζεται με επιτυχία στην Πεδιάδα.

Α.Ο. ΔΕΙΛΙΝΟ - ΠΕΔΙΑΔΑ Α.Ο.Χ. 63-61
Δεκάλεπτα: 22-13, 30-29(Ημιχ.), 52-39, 63-61

Α.Ο. Δειλινό(Γωνιωτάκης): Μπορμπίδης 1, Μεταξωτός, Αντωνογιαννάκης, Καμπιτάκης 9(3), Αναστασάκης 17(3), Παντερής 2, Γρύλλης 19(2), Σειραγάκης, Κομψέλης 15
Πεδιάδα Α.Ο.Χ.(Μαυρόπουλος): Σηφάκης 8(1), Συντυχάκης 5(1), Πετράκης 21(1), Κουτρούλης 6, Σταθάκης 6, Φασουλάκης 7(1), Δράγαζης, Καραγιαννάκης, Στέβοβιτς, Τσαφαντάκης, Πυργιώτης 7, Σπηλιόπουλος 1
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.