3η γιορτή αθλητισμού | Τίμησε και ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο (pics).



Χθες , ημέρα Κυριακή 6 Νοεμβρίου η ομάδα ΑΣΚΑ Ηράκλειο,  μαζί με τους αθλητικούς συλλόγους της πόλης μας Πήγασος, Ανδρογέας, Αγωγή, Καλλέργειος, την ακαδημία ACE TENNIS ACADEMY και την σχολή χορού DANZIAMO έδωσε το παρόν σε μια γιορτή που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του ΔΟΠΑΦΜΑΗ στο νέο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας 2 Αοράκια προκειμένου όλοι μαζί να τιμήσουμε τη μνήμη ενός υποδειγματικού αθλητή και πολύ καλού φίλου, του Γιώργου Σηφάκη!

Η ομάδα μπάσκετ έδωσε έναν αγώνα επίδειξης (οικογενειακό διπλό) μπροστά σε ένα υπέροχο κοινό το οποίο απαρτιζόταν κυρίως από παιδιά , γεγονός που κάνει την γιορτή αυτή ακόμα πιο επιτυχημένη. 

Στο τέλος του αγώνα η ομάδα μας μαζί με τον Ανδρογέα υποδέχτηκαν τους μικρούς μας φίλους στο παρκέ προκειμένου να παίξουμε όλοι μαζί μπάσκετ. 

Τα παιδιά κάθισαν στα αγωνιστικά αμαξίδια της ομάδας μας προκειμένου να μάθουν τα βασικά στοιχεία του αθλήματός μας και και να δοκιμάσουν το άθλημά μας στην πράξη .

O Α.Σ.Κ.Α. Ηράκλειο λοιπόν, θέλει να ευχαριστήσει τον κόσμο που πέρασε το απόγευμα της Κυριακής στα 2 Αοράκια, τους διοργανωτές που έκαναν μια άψογη διοργάνωση και τους λοιπούς συλλόγους που παραβρέθηκαν στη γιορτή αυτή.

Τέλος, ευχαριστούμε ιδιαίτερα τα παιδιά τα οποία έδειξαν με μοναδικό τρόπο το ενδιαφέρον τους σε όλα τα αθλήματα, και ειδικά στο μπάσκετ με αμαξίδια, που η αυθόρμητη προσέλευσή τους χαρακτηρίζεται τουλάχιστον συγκινητική .




Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.