Γιορτή Εθελοντισμού -Wheeling2help Ηράκλειο -ΑΣΚΑ Ηράκλειο στην πλατεία Ελευθερίας στις 09/10.Ευχαριστήριο(pics).



Την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου η οµάδα ΑΣΚΑ Ηράκλειο, µμαζί µε άλλους συλλόγους της πόλης µας έδωσε το παρόν σε µια γιορτή που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Δήµου Ηρακλείου, της Περιφέρεια Κρήτης, του Σοροπτιµιστικού Συλλογου Ηρακλείου και του Ηράκλειο Ο.Α.A. στην πλατεία Ελευθερίας και είχε έναν όµόμορφο σκοπό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΣΚΑ Ηράκλειο που ευχαριστεί τον κόσμο και διοργανωτές:

«Σήµερα (9/10) η οµάδα µας µαζί µε άλλους συλλόγους της πόλης µας έδωσε το παρόν σε µια γιορτή που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Δήµου Ηρακλείου, της Περιφέρεια Κρήτης, του Σοροπτιµιστικού Συλλογου Ηρακλείου και του Ηρακλείο Ο.Α.A. στην πλατεία Ελευθερίας και είχε έναν όµορφο σκοπό! 
Με τα χρήµατα που συγκεντρώθηκαν απο την πρωτοβουλία Wheeling2help Ηράκλειο-Γιορτή Εθελοντισµού αγοράστηκαν αµαξίδια για συλλόγους που τα έχουν πραγµατικά ανάγκη.
Η οµάδα µπάσκετ έδωσε έναν αγώνα επίδειξης (οικογενειακό διπλό) µπροστά σε ένα υπέροχο κοινό το οποίο απαρτιζόταν κυρίως απο παιδιά, γεγονός που κάνει την γιορτή αυτή ακόµα πιο επιτυχηµένη. 
Στο τέλος του αγώνα δώθηκε η ευκαιρία στους µικρούς µας φίλους να καθίσουν στα αγωνιστικά αµαξίδια και να τα οδηγήσουν µαζί µε την υπόλοιπη οµάδα.
O Α.Σ.Κ.Α. Ηράκλειο θέλει να ευχαριστήσει τον κόσµο που πέρασε το απόγευµά του σήµερα στην πλατεία Ελευθερίας, τους διοργανωτές που έκαναν µια άψογη διοργάνωση και τους λοιπούς συλλόγους που παραβρέθηκαν στη γιορτή αυτή».


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.