Α.Σ.Κ.Α ΗΡΑΚΛΕΙΟ | Στηρίζει το wheeling2help που τερματίζει στις 09/10 στο Ηράκλειο.




Με ανακοίνωσή του ο Αθλητικός Σύλλογος Κινητικά Αναπήρων Ηράκλειο στηρίζει την προσπάθεια του wheeling2help που ξεκίνησε από την Κωνσταντινούπολη την 7η Σεπτεμβρίου 2016 και θα ολοκληρωθεί στο Ηράκλειο στις 9/10/2016 στην πλατεία Eλευθερίας

Ο Αθλητικός Σύλλογος Κινητικά Αναπήρων Ηρακλειο στηρίζει την προσπάθεια του wheeling2help. που ξεκίνησε από την Κωνσταντινούπολη την 7η Σεπτεμβρίου 2016, ημέρα έναρξης των παραολυμπιακών αγώνων και πέρασε από 20 Ελληνικές πόλεις .

Οι ποδηλάτες θα τερματίσουν στο Ηράκλειο στις 9/10/2016 στην πλατεία Eλευθερίας όπου και θα διεξαχθεί μία μεγάλη γιορτή εθελοντισμού και παράλληλων δράσεων.

Οι παίκτες του ΑΣΚΑ Ηράκλειο, θα παρευρεθούν στην εκδήλωση με τα αγωνιστικά τους αμαξίδια όπου οι μικροί μας φίλοι θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν στην πράξη το άθλημά μας.

Την εκδήλωση συντονίζει η ομάδα του wheeling2help για το Ηράκλειο Κρήτης και πραγματοποιείται με την συνδιοργάνωση των παρακάτω :

Περιφέρειας Κρήτης , Δήμου Ηρακλείου, Σοροπτιμιστικού Συλλογου Ηρακλείου και του Ηράκλειο Ο.Α.A.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.