Συλλυπητήριες ανακοινώσεις στην οικογένεια Βαρδαβά.



Ένωση, σύνδεσμοι και σωματεία  εξέφρασαν τα συλλυπητήρια τους προς τον Αντιδήμαρχο  Αθλητισμού Ηρακλείου κ. Κώστα Βαρδαβά για το απώλεια  του Πατέρα του, που η κηδεία του έγινε σήμερα.

Αναλυτικά:

ΕΚΑΣΚ: 
«Η ΕΚΑΣΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του Φαίδωνα Βαρδαβά. Ο εκλιπών ήταν μια σημαντική προσωπικότητα της Δημοτικής ζωής του Ηρακλείου και η πρόσφορα του στα κοινά της πόλης, έχει μένει ανεξίτηλη. Η Ένωση, ιδιαίτερα συλλυπείται το γιο του και Αντιδήμαρχο, Κώστα Βαρδαβά, που συνεχίζει επάξια το έργο του πατέρα του».


ΣΥΔΚΑΚ: 
«Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια στον Αντιδήμαρχο Ηρακλείου, κ. Κώστα Βαρδαβά για το χαμό του πολυαγαπημένου του πατέρα Φαίδωνα. Για τη θλιβερή αυτή απώλεια ευχόμαστε, τόσο σ’ εκείνον, όσο και στην οικογένεια του κουράγιο και δύναμη. Ας είναι ελαφρύ χώμα που τον σκεπάζει».

Γ.Σ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
"Όλη η οικογένεια του “Γ.Σ.ΕΡΓΟΤΕΛΗ” εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον αντιδήμαρχο Κώστα Βαρδαβά για την απώλεια του αγαπημένου του πατέρα Φαίδωνα Βαρδαβά".
Επιτροπή Μπάσκετ Γ.Σ. Εργοτέλη

Α.Ο. Δειλινό Basketball:
"Το Α.Ο. Δειλινό εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στον Αντιδήμαρχο Ηρακλείου κ. Βαρδαβά Κώστα για την απώλεια του πατέρα του!!!".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.