Ρέθυμνο Cretan Kings | Πρώτη ήττα στην Πάτρα από τον Απόλλων.



O Απόλλων Πατρών επιβλήθηκε του Ρεθύμνου με 86-78 υποχρεώνοντας τους Κρητικούς στην πρώτη ήττα τους στο πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα έκανε... σεφτέ στην Basket League.  

Οι Ρεθυμνιώτες  με τον αέρα των δύο νικών εφάρμοσαν τη γνωστή συνταγή, με το γρήγορο μπάσκετ που είχε πάντως σχέδιο αφού η μπάλα πέρναγε μέσα στο καλάθι στο Σάφτενααρ και μόνο όταν δεν μπορούσε να εκδηλωθεί επίθεση από εκεί ερχόταν το μακρινό σουτ.

Ωστόσο η πολύ κακή 3η περίοδος για την ομάδα του Ρεθύμνου ήταν αυτή που στέρησε στην ομάδα του Κωνσταντινίδη την νίκη γιατί ο Απόλλωνας κατάφερε στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο να προηγείται με 65-61 και μετά από 5 λεπτά ήταν 76-65. Αυτό το επιμέρους 11-4 ουσιαστικά απέτρεψε τους Ρεθυμνιώτες να διεκδικήσουν τη νίκη.

Ο Απόλλωνας είχε πιο «καθαρό» μυαλό στο τέλος σε αντίθεση με τους Κρητικούς οι οποίοι κατέρρευσαν. 

Οι γηπεδούχοι σούταραν καλύτερα πίσω από τα 6.75 αφού τελειώσαν με 13/29 ενώ το Ρέθυμνο μόλις 5/27. Ο Απόλλωνας πήρε 10 περισσότερα ριμπάουντ (48-38).

Απίθανη εμφάνιση από Καλινόσκι (28 πόντοι), άξιος συμπαραστάτης ο Βεργίνης, βοήθησαν οι Αμερικανοί Ράσελ και Χίκι.

Ο Χάρης Γιαννόπουλος ήταν άστοχος στα 28' που έπαιξε αφού τελείωσε με 1/3 δίποντα και 1/5 τρίποντα. 

Τα στατιστικά του Ρέθυμνο Cretan Kings

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.