Πανεπιστήμιο Κρήτης και Ρέθυμνο Cretan Kings , τελετή Συµφώνου Συνεργασίας (pics)..



To Πανεπιστήµιο Κρήτης πραγµατοποίησε την τελετή Συµφώνου Συνεργασίας µε ΚΑΕ Ρέθυµνο Cretan Kings, την Πέµπτη  6 Οκτωβρίου 2016, στην Πανεπιστηµιούπολη Ρεθύµνου.


To Σύµφωνο Συνεργασίας υπογράφηκε στο πλαίσιο Εφαρµογής ∆ράσεων ώστε η Οµάδα της ΚΑΕ Ρέθυµνο Cretan Kings να  συµβάλλει στη βελτίωση και ανάπτυξη του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ µε µελέτες που θα γίνονται από κοινού και θα προωθεί η ΟΜΑ∆Α για υλοποίηση.

Στην  εκδήλωση παραβρέθηκαν εκ µέρους του Μητροπολίτη Ρεθύµνου και Αυλοποτάµου  Πατήρ Nικόλας, ο ∆ήµαρχος Ρεθύµνης   κ. Γεώργιος  Μαρινάκης, ο Πρύτανης του Ιδρύµατος  κ. Οδυσσέας –Ιωάννης Λ. Ζώρας, ο o Αναπληρωτής Πρύτανη κ. Κωνσταντίνος Σπανουδάκης, ο ∆ιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας  κ.  Μανώλης Ακουµιανάκης, η Πρόεδρος του  Λιµενικού Ταµείου  κ. Ρένα Κουτσαλεδάκη Καπετανάκη, ο Πρόεδρος του Τµήµατος Μηχανικών Μουσικής Τεχνολογίας και Ακουστικής του Α.Τ.Ε.Ι Κρήτης ∆ρ. Νεκτάριος Παπαδογιάννης, ο ∆ιευθυντής του Πανεπιστηµιακού Γυµναστηρίου Ρεθύµνου κ. Νίκος Προβιάς, ο Εκδότης-∆ιευθυντής της Εφηµερίδας «Κρητική Επιθεώρηση» κ. Γιάννης Καλαϊτζάκης,  Καθηγητές, υπάλληλοι  του Ιδρύµατος, και φοιτητές. 


Χαιρετισµό απηύθυνε ο Πρύτανης του Πανεπιστηµίου Κρήτης κ. Οδυσσέας Ιωάννης Λ. Ζώρας τονίζοντας ότι «στον αθλητισµό και στον εθελοντισµό δίνουµε µία ιδιαίτερη έµφαση. Έχει τεράστια σηµασία, ιδιαίτερα στις δύσκολες εποχές που ζούµε, ο αθλητισµός να υποστηριχθεί και να προαχθεί. Ήρθαµε σε συνεργασία µε την οµάδα µπάσκετ Ρέθυµνο Cretan Kings και ευχαριστούµε πολύ τον Πρόεδρο και τους συντελεστές. Έτσι θα είµαστε µαζί, υποστηρικτές..»  Ο  Αναπληρωτής Πρύτανη κ. Κωνσταντίνος Σπανουδάκης   τόνισε τη µεγάλη επιτυχία που έχει η προσφορά, από την Οµάδα Μπάσκετ ΡΕΘΥΜΝΟ CRETAN KINGS 150 θέσεων στη θύρα 2, τις οποίες διαθέτει  στους καθηγητές, στα µέλη του διοικητικού προσωπικού και στους φοιτητές του Πανεπιστηµίου Κρήτης. 

Στη συνέχεια  στο χαιρετισµό ο ∆ήµαρχος Ρεθύµνου κ. Γιώργης Μαρινάκης,   εξήρε τις προσπάθειες του Ρέθυµνο Cretan Kings και το παροµοίασε µε τις αµερικάνικες οµάδες του NBA, οι οποίες ξεφεύγουν από τα όρια µίας επαγγελµατικής οµάδας Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Ρέθυµνο Cretan Kings κ. Ηρακλής Μανουκαράκης παρουσίασε τις δράσεις της ΚΑΕ και την προσφορά του στην τοπική κοινωνία και αναφέρθηκε και στις δράσεις που θα υλοποιηθούν σε συνεργασία µε το Πανεπιστήµιο Κρήτης, όπως διοργάνωση φιλανθρωπικού αγώνα, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για κοινωφελούς σκοπούς, πρακτική άσκηση φοιτητών κ.λπ.   

Το Σύµφωνο Συνεργασίας υπογράφηκε µέσα σε κλίµα χαράς  από τον Πρύτανη του Πανεπιστηµίου Κρήτης και τον Πρόεδρο ΚΑΕ Ρέθυµνο Cretan Kings.  Ο Πρύτανης του Πανεπιστηµίου Κρήτης πρόσφερε αναµνηστικό δώρο (βιβλίο) στον κ. Ηρακλή Μανουκαράκη  και ο οποίος µε τη σειρά του πρόσφερε στον Πρύτανη µια µπάλα του µπάσκετ µε υπογραφές των παικτών. Στο τέλος της βραδιάς ακολούθησε δεξίωση για τους παραβρισκόµενους. 

 Συνοδοιπόροι Πανεπιστήμιο Κρήτης και Ρέθυμνο Cretan Kings

Το Πανεπιστήµιο Κρήτης ευχαριστεί θερµά όλους όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση. Για την οργάνωση της τελετής   ευχαριστεί το Τµήµα ∆ηµοσίων Σχέσεων του Πανεπιστηµίου Κρήτης κ. Μαρία Παπαδάκη, Αναπληρώτρια Προϊσταµένη της ∆ιεύθυνσης ∆ιεθνών και ∆ηµοσίων Σχέσεων, το Τµήµα Μarketing  της  Ρέθυµνο Cretan Kings κ. Βαλάντη Χόµπη,  το Τµήµα ∆ηµοσίων Σχέσεων της Cretan Kings κ. Φωτεινή Παπαδοπετράκη. 

Επίσης, ευχαριστεί τη  Βιβλιοθήκη του Πανεπιστηµίου Κρήτης, τους υπαλλήλους της Βιβλιοθήκης κ. Χρήστο Τραντανταλίδη και Παντελή Γενεράλη, τη γραφίστρια του Ιδρύµατος κ. Άννα Αρκουλάκη καθώς και τους χορηγούς για τις προσφορές τους στην οργάνωση της τελετής: Εταιρεία Γευσήνους για το µπουφέ  και το Ανθοπωλείο Γαβαλά για την ανθοσύνθεση.  

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.