Ρέθυμνο Cretan Kings | Επέβαλε το νόμο του, με Λαύριο.



Το Ρέθυμνο είναι μία από τις πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος εντός έδρας και το απέδειξε κόντρα στο Λαύριο το οποίο και νίκησε με 88-79.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο του ματς στο μεγαλύτερο διάστημά του, ενώ διατήρησαν το προβάδισμα και στα 40 λεπτά της αναμέτρησης.

Στο πρώτο ημίχρονο η άμυνα των γηπεδούχων υποχρέωσε σε άσημα ποσοστά στα σουτ εντός παιδιάς του Λαυρίου με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα το πρώτο εύστοχο σουτ πίσω από τα 6.75 που ήρθε στην δέκατη προσπάθεια και λίγο πριν λήξει το ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο το Ρέθυμνο έβγαλε αρκετές καλές συνεργασίες ειδικά σε καταστάσεις αιφνιδιασμού και με «μπροστάρηδες» τους Αμερικανούς της ομάδας ήταν μόνιμα μπροστά στο σκορ με μία διαφορά γύρω από τους 10 πόντους. 

Οι φιλοξενούμενοι με τους Χάμιλτον και Πούντερ μπήκαν στη διεκδίκηση της νίκης μειώνοντας σε 68-63, αλλά οι γηπεδούχοι έδειξαν συγκέντρωση και ανταποκρίθηκαν στα προβλήματα που τους έβαλε η αθηναϊκή ομάδα.

Συνολικά  πέντε παίκτες τελείωσαν την αναμέτρηση με διψήφιο αριθμό πόντων για τους γηπεδούχους με τους Τάλτον (17π), Άρνολντ (16π) και Φίτζπατρικ (15π) να ξεχωρίζουν.

Ο Χάρης Γιαννόπουλος με 10 πόντους και αλάνθαστος (1/1δ., 2/2τρ., 2/2β.) έκανε δουλειά που δεν την πήρε χαμπάρι κανείς, αλλά πρόσφερε πολλά.

Το δίδυμο των Μπολντς (18π) και Πάντερ (15π) προσπάθησε για το Λαύριο χωρίς ωστόσο να έχει τις ανάλογες βοήθειες από τους συμπαίκτες.

Λαύριο (Σερέλης): Χάμιλτον 8, Γιανγκ 9 (1), Αθανασούλας 8 (2), Κοκ 3, Μπολντς 18 (1), Τζόνσον 11 (1), Πάντερ 15 (3), Στεφανίδης, Περράκης 1, Γιαννακόπουλος 1, Κακλαμανάκης 5, Αναγνωστάκης.
Στατιστικά Ρεθύμνου



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.