Σημαντική νίκη του Δειλινού στην Σητεία Video.Μεγάλη επιτυχία για το Δειλινό που επικράτησε στην Σητεία, της τοπικής ομάδας με 31-76, για την τέταρτη αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β΄κατηγορίας των παίδων, σημειώνοντας την δεύτερη σερί επιτυχία της.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν εξ αρχής τις προθέσεις τους, καθώς ήταν μπροστά στο σκορ σε όλο το πρώτο ημίχρονο με διαφορά που έφθασε και τους 28 πόντους στο τέλος του. 

Στην τρίτη περίοδο οι γηπεδούχοι, αντιστάθηκαν στην άμυνα αλλά οι επιθετικές επιλογές σταματούσαν στην καλή αμυντική λειτουργιά των μετέπειτα νικητών, , με αποτέλεσμα οι παίκτες του Χαραλαμπάκη,  στη τέταρτη περίοδο , σημειώνοντας  καθοριστικά καλάθια,  να αυξήσουν την υπέρ τους διαφορά.

ΑΟ Σητειακος - ΑΟ Δειλινό 31-76
Δεκάλεπτα 08-26 17-45 (ημίχ.) 21-55, 31- 76

Σητειακος (Δ.Κουπατσιάρης): Περδικακης, Σταυρακακης,Κουνιδακης 5, Μαρκαντωνακης 11, Μαριδακης, Κουρουπακης,Τσαντακης 2, Χαμηλακης,Τσιμητακης 2,Καφετζακης 11.
Δειλινο (Χαραλαμπάκης): Δαμιανακης , Καργιαντουλακης 9,Χερσονιωτακης 3 , Διαλυνας 9, Σικαλίας 21, Χατζακης 5, Γιανναδακης 2, Παπαστεφανάκης 6, Παρασχοπουλος 9, Συντιχακης 2, Μαρκοδημητρακης 7, Μενεγακης 5.

Δείτε βίντεο αφιερωμένο στο παιδικό του Δειλινού, με προαναγγελία του επόμενου αγώνα.


 

Ενδιαφέρουν

Από το Blogger.