Συγκέντρωση τροφίμων από Ηράκλειο και "Κίτρινη Αποστολή" (Pics).



Σημείο συγκέντρωσης τροφίμων μακράς διαρκείας και ρούχων , υπήρχε χθες (8/10)και θα υπάρχει σε κάθε παιχνίδι της ομάδας μπάσκετ του Ηρακλείου στα Δύο Αοράκια, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας με την ομάδα κοινωνικής-εθελοντικής προσφοράς «ΚΙΤΡΙΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ», εθελοντικής πρωτοβουλίας του Δημήτρη Αποστολάκη, μάζεψαν αρκετά τρόφιμα την οποία θα ενισχύει σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι.

Της αξιέπαινης εθελοντικής πρωτοβουλίας του Δημήτρη Αποστολάκη που πήρε σάρκα και οστά με τα χρόνια καθιερώνοντας την πλέον στην συνείδηση της κοινωνίας μας ως σήμα κατατεθέν και συνώνυμο της εθελοντικής και ανιδιοτελής προσφοράς- βοήθειας βρήκε ανταπόκριση και στο μπάσκετ, συγκεκριμένα απο την ομάδα του Ηράκλειο, που ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου για το πρωτάθλημα της Α2 οι αγώνες μας αποκτούν ένα επιπλέον κίνητρο και ενδιαφέρον πέραν του αθλητικού και του αγωνιστικού. 


Έτσι στο κλειστό  «2 Αοράκια» συγκεντρώθηκαν  τρόφιμα μακράς διαρκείας-ρούχα και οτιδήποτε άλλου χρήσιμου για πολλούς συνανθρώπους μας αγαθού υπό την αιγίδα της ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ,  που θα προσφέρουν χαρά  σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη και το kritikobasket.gr, κατέγραψε την πρωτοβουλία αγάπης.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.