Η καλύτερη πεντάδα και ο προπονητής από τις Κρητικές ομάδες (29-30/10).



Το kritikobasket.gr,  σας παρουσιάζει αξιολογώντας κατά την γνώμη του, την καλύτερη πεντάδα της εβδομάδας αλλά και προπονητή, από τις ομάδες της Κρήτης σε Εθνικό και τοπικό επίπεδο.

Όσον άφορα  στην κατάρτιση της καλύτερης πεντάδας κάθε εβδομάδας, θα προσπαθήσουμε να αξιολογούμε σωστά τις αποδόσεις-επιδόσεις, που δεν έχουν να κάνουν μόνο με νούμερα.

Αυτήν την εβδομάδα  κάναμε....προπονητικές αλχημείες και επιλέξαμε τρεις γκαρντ και δυο φόργουορντ, καθώς οι  Ηρακλειώτικες ομάδων, δεν είχαν καλή παρουσία.

Η καλύτερη πεντάδα της εβδομάδας :

Θέση 1: Μύρων Παπαδάκης Ηράκλειο.
Αποτελεί έναν από τους  παίκτες που  από το περσινό ρόστερ, δείχνει  αμέριστη εμπιστοσύνη, ο Βασίλης Ράλλης, ενώ δείχνει ότι θα αποτελεί (δικαίως) την βασική  επιλογή στην περιφερειακή γραμμή την φετινή σεζόν. 
Στο παιχνίδι με τον Εθνικό ο Παπαδάκης  μέτρησε 18 πόντους και ήταν ο κορυφαίος επιθετικός σε ένα κομμάτι που η ομάδα του υστέρησε.

Θέση 2: Κώστας Αγαπιάδης  (ΟΦΗ): 
Στο παιχνίδι με τον Κάδμο ήταν καθοριστικός, καθώς έδωσε τον καλύτερο του εαυτό να πάρει η ομάδα του  (χωρίς αποτέλεσμα), την νίκη. 
Μέτρησε 19 πόντους, με 2 τρίποντα, όντας κορυφαίος σκόρερ της ομάδας του, ενώ με  την ικανότητα του στο περιφερειακό παιχνίδι, οργάνωσε άριστα την ομάδα του.

Θέση 3:  GARY TALTON (Ρέθυμνο Cretan Kings).
Για μια ακόμη εβδομάδα ο αθλητής του Ρέθυμνο Cretan Kings  ήταν εκ των κορυφαίων της ομάδας του. 
Ο βραχύσωμος Αμερικανός πόιντ γκαρντ παίρνει την ομάδα πάνω του, σε κάθε ματς και στο Λαύριο σημειώνοντας, 17 πόντους με τρία τρίποντα. 

Θέση 4: ROBERT ARNOLD (Ρέθυμνο Cretan Kings)
Αποτέλεσε εκ των  κορυφαίων παικτών, της ομάδας του Ρεθύμνου στην Ρόδο σημειώνοντας 15 πόντους και κατάφερε να βοηθήσει τα μέγιστα ώστε η ομάδα του να κάνει μια μεγάλη νίκη απέναντι στο Λαύριο..

Θέση  5: ΣΑΦΤΕΝΑΑΡ Ρόλαντ(Ρέθυμνο Cretan Kings)  
Ένας ακόμα Ρεθυμνιώτης που διακρίθηκε στο νικηφόρο αγώνα με το Λαύριο. Αποτελεί μια από τις ποιοτικότερες μεταγραφές που έλαβαν τόπο στο φετινό Ρέθυμνο και στο τελευταίο ματς ήταν ουσιαστικός έχοντας να έχει 10 καθοριστικούς πόντους και αρκετά ριμπάουντ.


Προπονητής Εβδομάδας : Τονυ Κωνσταντινίδης (Ρέθυμνο Cretan Kings).
Την αγωνιστική που μας πέρασε πέτυχε τη μοναδική νίκη Κρητικών ομάδων σε Εθνικό επίπεδο, κερδίζοντας στο κλειστό "Μ.Μερκούρη", το Λαύριο, σε μια έδρα που ελάχιστες ομάδας θα περάσουν, και βάζοντας και φέτος τις βάσεις για πορεία οκτάδας και γιατί όχι, λίγο παραπάνω.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.