H Media Day του Ρεθύμνου Cretan Kings | Φωτορεπορτάζ.



Την Πέμπτη η συνέντευξη τύπου, για την συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κρήτης.
Λίγα 24ωρα πριν από την επίσημη έναρξη της Basket League, το Ρέθυμνο Cretan Kings πραγματοποίησε σήμερα το πρωί την Media Day, με τους παίκτες και τον προπονητή να μιλούν για τη νέα σεζόν.

Η ομάδα του Ρεθύμνου βρίσκεται στην τελική ευθεία, δουλεύοντας καθημερινά για να είναι πανέτοιμη για το Σαββατιάτικο ματς της 1ης αγωνιστικής κόντρα στον Κολοσσό στην Ρόδο. 

Σήμερα, όμως, το πρωί παίκτες και προπονητές συγκεντρώθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» όχι για προπόνηση αλλά για να μιλήσουν στους δημοσιογράφους για την πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής και τους στόχους της νέας σεζόν 2016/17.


ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ (19.30) Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ


Tο Πανεπιστήμιο Κρήτης & η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings σας προσκαλούν στην τελετή υπογραφής Συμφώνου Συνεργασίας των δύο φορέων.

Την Πέμπτη  6 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 19:30 θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Κρήτης, στην Πανεπιστημιούπολη Ρεθύμνου. 

Θα υπογραφεί τo Σύμφωνο Συνεργασίας στο πλαίσιο Εφαρμογής Δράσεων, ώστε η ομάδα μπάσκετ της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings, μέσω του κοινωνικού της προγράμματος «Cretan Kings Assist», θα συμβάλλει στη βελτίωση και ανάπτυξη του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ με μελέτες που θα γίνονται από κοινού και θα προωθεί η ΟΜΑΔΑ για υλοποίηση.

Παρακάτω ακολουθεί φωτορεπορτάζ από την σημερινή επίσημη Media Day.







Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.