Λύγισε στο τέλος το Αρκάδι.



Ανταγωνιστικό για 30 λεπτά το Αρκάδι, ωστόσο, δεν κατάφερε να κάνει "Σεφτέ" στις νίκες καθώς τα κρίσιμα σημεία δεν αντέδρασε καλά και ηττήθηκε από τα Μελίσσια με 38-51, που "φιλοξένησε στο "Μ.Μερκούρη" , στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α2 κατηγορίας. 

Σοβαρά στα κρίσιμα σημεία τα Μελίσσια  νίκησαν  στο Ρέθυμνο το νεανικό Αρκάδι, που προσπάθησε για την νίκη καθώς στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου είχαν μειώσει στους 3 πόντους (33-36).

Η διαφορά εμπειρίας ήταν σημαντική  και προοδευτικά φάνηκε . καθώς στα κρίσιμα σημεία, τραυματίστηκε η Ζουμπερακη, που έμεινε για λίγο εκτός παρκέ και κάποια σουτ δεν μπήκαν.

Από εκεί και πέρα το Αρκάδι έχασε το ρυθμό του και δεν μπόρεσε να επιστρέψει.

Να υπενθυμίσουμε πως το Αρκάδι  αντιμετώπισε τα Μελίσσια για 2η φορά φέτος, αφού είχαν συναντηθεί στο ματς Κυπέλλου γυναικών, με την Αθηναϊκή ομάδα να παίρνει την πρόκριση, σε ένα παιχνίδι όπου οι Ρεθυμνιώτισσες είχαν αφήσει ξανα, εξαιρετικές εντυπώσεις.

ΑΡΚΑΔΙ ΡΕΘ.- ΜΕΛΙΣΣΙΑ 38-51
Δεκάλεπτα: 06-20, 20-28 (μίχ), 31-37, 38-51
Διατητές: Γεράνιος, Λαμπίρης.

ΟΚΑ ΑΡΚΑΔΙ (Κώστας Πλευράκης): Μ. Κουλούρη 6, Ρήγα, Μούκα 8(1), Ζουμπεράκη 5, Σ. Κουλούρη 14(3), Μιχελιδάκη, Καζά 5, Καλοκύρη, Παναγιωτάκη, Χαμογεωργάκη, Φραγγελάκη, Ταταράκη.
ΜΕΛΙΣΣΙΑ (Μ, Μαλαμά): Καραβέλη 6, Καπερώνη, Τζουγκράκη 3(1), Κουρουβάνη, Δούρου, Κοιλιαρίδη 14, Παπαδρόσου 8, Ζακυνθινού 2, Χριστακοπούλου, Βελούδου 12, Νικολέτου, Καλημέρη 4.


Πλευράκης : "Μας λείπει η πίστη".

Ο προπονητής του Αρκαδίου, κ.Πλευρακης, στις δηλώσεις του στο kritikobasket.gr, δεν έκρυψε την απογοήτευσή του, για την ήττα και ιδιαίτερα σε αυτήν την καμπή, ωστόσο η αισιοδοξία δεν λείπει τονίζοντας ότι:

"Γινόμαστε ανταγωνιστικοί. Τα Μελίσσια είναι μία ομάδα στο ίδιο στιλ με τις προηγούμενες που αντιμετωπίσαμε. 
Μας λείπει το καλό τελειωμα, στα κρίσιμα σημεία. Δείχνουμε ότι δεν έχουμε πίστη να ολοκληρώνουμε την προσπάθεια. Θα επικεντρωθούμε και σε αυτό το κομμάτι  και θα φανεί αν έχουμε προχωρήσει ένα "βήμα" παρακάτω".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.