Σε καλό δρόμο ο ΟΦΗ που νίκησε το Ηράκλειο με 68-62.



Σε φιλικό παιχνίδι που αποτέλεσε πρόβα τζενεράλε για το Ηράκλειο, ενόψει της πρεμιέρας της Α2, το Ηράκλειο προβλημάτισε, χάνοντας με 62-68, από ένα ψυχωμένο ΟΦΗ, που δείχνει ότι βαδίζει σε καλό δρόμο, εν όψει των υποχρεώσεών του στην Γ΄Εθνική.

Οι παίκτες του Γιάννη Κόκκινου μετά το πρώτο δεκάλεπτο που ακολουθούσαν την ομάδα του Βασίλη Ράλλη στο σκορ, ισορρόπησαν το ματς αρχικά καθώς  το ημίχρονο έληξε με το σκορ 32-32.

Στην τρίτη περίοδο το ενδιαφέρον αυξήθηκε ακόμα περισσότερο καθώς το παιχνίδι ήταν "στην κόψη του ξυραφιού" , με το Hράκλειο στο 30' να προηγείται ένα καλάθι (48-50).

Στην τελευταία περίοδο όμως ο ΟΦΗ , βελτιώθηκε  έκανε το ξέσπασμα του στην κατάλληλη χρονική στιγμή και βελτιώνοντας την επιθετική του λειτουργία (σημειώνοντας 20 πόντους), ανταποκρινόμενη στις δύσκολες  αμυντικές απαιτήσεις κατάφερε να περιορίσει τους φιλοξενούμενους στους 12 πόντους, επικράτησε με 68-62, δείχνοντας πως είναι έτοιμος για το απαιτητικό πρωτάθλημα της τρίτης τη τάξη Εθνικής κατηγορίας.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.