Φιλικά προετοιμασίας με Δειλινό και Ακαδημία , για τις Χανιώτικες ομάδες.




Σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο....εξορμούν οι δυο Χανιώτικες ομάδες, προκειμένου να παίξουν φιλικά παιχνίδια το πλαίσιο της προετοιμασίας τους, ο Κύδων και η νέα ομάδα ΑΟΚ Χανίων, σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Στέλιου Καρκανάκη, ο Κύδων, με πλήρως ανανεωμένο ρόστερ,ταξιδεύει σήμερα στο Ηράκλειο και στο Λίντο οπoυ το βράδυ, απέναντι σε μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα της κατηγορίας (Δειλινό, Ανδρών ΕΚΑΣΚ), θα διαπιστώσει με μια πρώτη ματιά ...τι "ψάρια πιάνει".

Απο την άλλη η νέα ομάδα της πόλης ο  Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαίρισης Χανιά ή εν συντομία ΑΟΚ Χανιά, που ουσιαστικά πρόκειται για την ομάδα μπάσκετ του Κύδωνα πριν λίγο καιρό, με νέα ονομασία και μοναδική ασχολία την καλαθοσφαίριση, θα πάει αύριο στο Ρέθυμνο , για φιλικό με την Ακαδημία Ρεθύμνου.

Στο παιχνίδι με την Ρεθυμνιώτικη ομάδα στις 22:00, οι Χανιώτες αναμένεται να δείξουν την δυναμική τους, την Παρασκευή το βράδυ, έχοντας στην άκρη του πάγκου τον Δημήτρη Ροδά.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.