Ευχαρίστησε το κόσμο το Ηράκλειο .Ευχαριστήριο Αρκαδικού.



Γεμάτο...ευχαριστίες ήταν η σημερινή μέρα για το Ηράκλειο, καθώς ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα, ευχαριστεί τον κόσμο  για την παρουσία του στο παιχνίδι με τον Αρκαδικό, που με την σειρά αυτός εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για την φιλοξενία.


Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:
Ανακοίνωση Ηράκλειο:
"Η ομάδα μας νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κόσμο του Ηρακλείου που με την παρουσία του και την στήριξη του βοήθησε και ώθησε την ομάδα μας στην κατάκτηση του ροζ φύλλου του αγώνα απέναντι στον Αρκαδικό επιπλέον νιώθουμε ευγνώμονες απέναντι στους φιλάθλους της ομάδας για την συγκινητική ανταπόκριση που είχαν ως προς την συγκομιδή αγαθών για λογαριασμό της Κίτρινη Αποστολή.

Μεγαλύτερη ευχαρίστηση για εμάς ακόμα και από την νίκη της ομάδας μας αποτελεί η εικόνα του κλειστού 2 Αοράκια, μια εικόνα που σφύζει απο υγεία και πολιτισμό μια εικόνα με οικογενειάρχες και πολλά παιδιά. 
Χαρά μας και ικανοποίηση μας να γίνεται το κλειστό 2 Αοράκια κάθε δεύτερο Σάββατο 5 ώρα χώρος συνάθροισης οικογενειών και φιλάθλων της ομάδας αλλά και του μπάσκετ γενικότερα που διακατέχονται από πνεύμα σεβασμού προς τον αντίπαλο μακριά απο περιστατικά βιας και φανατισμού".

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ
"Η ΚΑΕ Αρκαδικός αισθάνεται να την ανάγκη να ευχαριστήσει την ομάδα του Ηρακλείου για την φιλοξενία και την συμπεριφορά που έτυχε η αποστολή μας κατά την παραμονή της στο Ηράκλειο Κρήτης, για την αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου, για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.