Νίκη στο...νήμα για το Εφηβικό του Σητειακού.



Ένα παιχνίδι αμφίρροπο, με πολλές ανατροπές είχαν την ευκαιρία να δουν όσοι βρέθηκαν στο κλειστό της Σητείας σήμερα (σ.σ χθες 1 Οκτωβρίου).

 Μεγάλες μονομαχίες και απώλεια με 5 φάουλ (3 για την Πεδιάδα και 1 για τον Σητειακο), ενώ με 4 φάουλ τελείωσαν (4 για τον Σητειακο και 1 για την Πεδιάδα).

Η ομάδα της Σητείας στο 4ο δεκάλεπτο έχασε τον Φουντοραδακη ο οποίος έπαθε διάταση συνδέσμων και διακομίσει στο νοσοκομείο και τον Τουλουπακη με 5 φάουλ ο οποίος έπαιζε και τραυματισμένος. 

Ηρωική προσπάθεια για ένα οκτάλεπτο αφού παίζαμε χωρίς πλέϊ μέϊκερ και με τους ψηλούς φορτωμένους με φάουλ. 

Το παιχνίδι πήγε στον πόντο με την Πεδιάδα να είναι άστοχη στα τελευταία δευτερόλεπτα  σε συνεχόμενα σουτ και επιθετικά ριμπάουντ και την ομάδα μας να κραταει την διαφορά των 3 πόντων.

Επόμενη αγωνιστική για τον Σητειακό στο ΒΑΚ με τον ΟΦΗ

ΣΗΤΕΙΑΚΟΣ Α.Ο. –ΠΕΔΙΑΔΑ Α.Ο.Χ   71-68
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΗΣ – ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 23-23, 46-39, 51-55, 71-68

ΣΗΤΕΙΑΚΟΣ (ΚΟΥΠΑΤΣΙΑΡΗΣ) :ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ 3, ΚΟΥΝΕΛΑΚΗΣ, ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΑΚΗΣ, ΤΟΥΛΟΥΠΑΚΗΣ 20(2), ΦΟΥΝΤΟΡΑΔΑΚΗΣ 24(1), ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ, ΜΑΝΤΑΛΙΩΤΑΚΗΣ, ΠΕΤΡΑΚΗΣ 5, ΧΑΜΗΛΑΚΗΣ 19, ΚΑΦΕΣΑΚΗΣ.
ΠΕΔΙΑΔΑ (ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ) :ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΚΩΣΤΑΚΗΣ,Β ΚΩΤΣΗ 5(1), ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ 12(2), ΠΕΡΥΣΙΝΑΚΗΣ 7(1), ΑΜΑΡΓΙΑΝΙΤΑΚΗΣ 7, ΠΟΛΕΜΑΡΧΑΚΗΣ 2, ΦΙΛΛΙΠΙΔΗΣ, ΒΛΑΧΟΣ, ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ 4, ΔΑΜΙΑΝΟΣ 27, ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗΣ 4.

Κείμενο - φ.α : "Απο την ομάδα του Σητειακού".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.