Μ.Σηφομιχελάκης : "Στόχος η δημιουργία ομάδας και η καταξίωση".Φωτορεπορτάζ.Ο προπονητής του Ηροδότου κ. Μάνος Σηφομιχελάκης,  στις δηλώσεις του μετά το  νικηφόρο αγώνα με το Δειλινό αναφέρθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του, "χτίζεται", έκαναν ακριβώς ότι ασκούνται στην προπόνηση και δήλωσε με έμφαση πως ο ίδιος πιστεύει σε αυτήν την ομάδα.

Οι δηλώσεις του:

Οφείλουμε  ένα μεγάλο μπράβο καθώς και πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν σήμερα. 

Αν και δεν ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο δεκάλεπτο στην συνέχεια η ομάδα απέδωσε πιστά, αυτά που κάνουμε στην προπόνηση.

Το Δειλινό είναι μία καταξιωμένη ομάδα, ένα πολύ δυνατό σύνολο και σε κάθε ματς  διεκδικεί το καλύτερο.

Από την πλευρά μας, έχουμε δουλέψει σκληρά μέχρι τώρα, βρισκόμαστε σε  καλό επίπεδο και προσπαθούμε να το  αποδεικνύουμε με τις εμφανίσεις μας. 

Σίγουρα, έχουμε περιθώρια βελτίωσης και κάποια λάθη  η έλλειψη πείρας των παιδιών τα δικαιολογεί, ωστόσο πιστεύω σε όλους τους παίκτες μου και είμαι αισιόδοξος για το μέλλον.

-Στην ερώτησή μας ότι ο Ηρόδοτος, έχοντας νικήσει δυο εκ των βασικών διεκδικητών (Πεδιάδα-Δειλινό), αναθεωρεί τους στόχους του, ήταν ξεκάθαρος.

"Στόχος της διοίκησης αλλά και εμένα με βάση την φιλοσοφία που ακολουθούμε, είναι η δημιουργία ομάδας και η ανάδειξη των ταλαντούχων παιδιών από τις Ακαδημίες μας. Στόχος είναι η εξέλιξη αυτών και καταξίωση της ομάδας , τίποτα παραπάνω.

Έχουμε μερικά έμπειρα παιδιά, τα οποία σε συνδυασμό με τον ενθουσιασμό των υπόλοιπων θα προσπαθήσει να καταξιωθεί στον χώρο. Πιστεύουμε σε αυτήν την ομάδα".

Φωτορεπορτάζ, από τον αγώνα Ηρόδοτος -Δειλινό:
Η φετινή ομάδα του Ηροδότου.

Τι να σκέφτονται ο πρόεδρος Γ.Χιωτάκης και ο έφορος Δ.Βογιάκης, του Δειλινού;

Ηρόδοτος, υπό το άγρυπνο βλέμμα του Αλ.Νεονάκη.

Ο νεαρός Σμαραγδάκης, με θετική παρουσία χθες.


Π.Κουμιανάκης και η πρόεδρος Νατάσσα Ρεθεμνιωτάκη.

Έτοιμος να...πυροβολήσει ο Σπ.Γρύλλης.

Share on Google Plus

About kreta

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.