"Καταιγίδα" στο Δειλινό, ο Ηρόδοτος.



Το νικηφόρο του σερί στο πρωτάθλημα Ανδρών ΕΚΑΣΚ συνεχίζει η νεανική ομάδα του Μάνου Σηφομιχελάκη, καθώς επικράτησε στην Αλικαρνασσό του Δειλινού με το εμφατικό 69-55, κάνοντας το "δυο στα δύο", απέναντι σε ομάδες με πρωταγωνιστικούς στόχους.

Η ομάδα του Μάνου Σηφομιχελάκη, με μια πειστική εμφάνιση, δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για το ποιος θα είναι νικητής και πλέον να φαντάζει έτοιμη για πολλά πράγματα, έχοντας δημιουργήσει μια εξαιρετική ομάδα, ένα κράμα από έμπειρους αθλητές "παραγωγικής" ηλικίας" (Δαγαλάκης, Σταθάκης, Παπαδάκης), σε αντίθεση με τους "πράσινους" που "ψάχνουν" την ταυτότητά τους.

Αναφορικά με το παιχνίδι, οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα την αναμέτρηση, φτάνοντας στο δεκάλεπτο προηγούμενοι με 11-14.

Ωστόσο αυτό δεν πτόησε τους γηπεδούχους, οι οποίοι παίζοντας σπουδαίες άμυνες, με αλληλοκάλυψη με τους Αλετρά-Δαγαλάκη κορυφαίους , ενώ εξαιρετική εμφάνιση στην οργάνωση έκαναν οι Παπαδάκης, Σταθάκης και οι νεαροί Σμαραγδάκης-Καζηνέρης, με εξαιρετικές συνεργασίες και περιστροφές, έγειραν την πλάστιγγα προς τα "δεξιά" για τους γηπεδούχους και να κλείνει το ημίχρονο με διψήφια διαφορά (35-25).

Από εκεί και πέρα η σεμνή τελετή ελαβε τέλος, ο Ηρόδοτος  όχι μόνο κράτησε αλλά διεύρυνε το προβάδισμα φτάνοντας στο εμφατικό 69-55.

Μόνο ο Σειραγάκης προσπάθησε να καλύψει τις ελλείψεις του Δειλινού επιθετικά.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ Α.Ο.Ν.Α. - Α.Ο. ΔΕΙΛΙΝΟ 69-55
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 11-14, 35-25(ΗΜΙΧ.), 52-34, 69-55


ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Σηφομιχελάκης Μ.) : Σταθάκης 17(1), Βρυσανάκης , Παπαδάκης 20(4), Σμαραγδάκης 7, Κλεισαρχάκης , Σκαραντωνάκης , Δαγαλάκης 7, Φραγκιαδουλάκης , Καζηνέρης 2, Σκουλούδης , Αλετράς 16, Υπτσόγλου.
ΔΕΙΛΙΝΟ (Γωνιωτάκης Γ.): Μπορμπίδης, Μεταξωτός 6, Αντωνογιαννάκης 4, Καμπιτάκης 2, Παντερής , Γρύλλης 9(1), Εκιτζόγλου , Σειραγάκης 21(3), Γιακουμάκης , Κομψέλλης 11, Πρινιανάκης , Αναστασάκης 2.

Σύντομα βίντεο-φωτορεπορτάζ.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.