Υπέκυψε στην ανωτερότητα του Φάρου , το Αρκάδι που έχασε και την Παναρετάκη.Ανώτερος και σοβαρός  ο Φάρος νίκησε εύκολα στο Ρέθυμνο το νεανικό Αρκάδι χωρίς ανα απειληθεί 81-55 μέσα στο Ρέθυμνο. 

Η διαφορά εμπειρίας ήταν τεράστια και προοδευτικά φάνηκε . 

Εξαίρεση μόνο το γ΄ δεκάλεπτο που το Αρκάδι φάνηκε πιο ανταγωνιστικό, καθώς  μείωσαν ακόμα και στους 7 πόντους, όμως δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά καθώς πέραν της Παναρετάκη έχασαν με πέντε φάουλ και τις Ζουμπεράκη και Μαρκοπούλου.. 

Ο Λειβάδης χρησιμοποίησε όλα τα κορίτσια της αποστολής ενώ το Αρκάδι έχασε εκτός από το ματς κάτι αναμενόμενο,  δυστυχώς και την πολλά υποσχόμενη πιτσιρίκα Κατερίνα Παναρετάκη που  τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο (υπάρχουν φόβοι για ρήξη χιαστού) . 

Όπως επισήμανε ο Κώστας Πλευράκης στο neakriti.lgr: 

"Η ομάδα δεν έχει τον κατάλληλο βαθμό συγκέντρωσης για να αποκτήσει σταθερότητα στην απόδοσή της και γι’ αυτό έχει σκαμπανεβάσματα. Τα κενά διαστήματα ήταν αυτά που μας στοίχησαν τη διαφορά. Η αντίπαλη ομάδα ήταν πολύ καλύτερη από εμάς και μία εκ των φαβορί για τον τίτλο. Θα μπορούσαμε, ωστόσο, να είχαμε καλύτερη παρουσία. Δείξαμε και κάποια καλά στοιχεία, είχαμε καλές στιγμές, όμως θα πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια".

ΑΡΚΑΔΙ ΡΕΘΥΜΝΟΥ – ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ 55-81
Διαιτητές : Χουγιάζος , Ελ Ανύ
Δεκάλεπτα : 12-18, 22-40, 43-60, 55-81

ΑΡΚΑΔΙ ΡΕΘ. (Πλευράκης) :Κουλούρη Μαίρη13(2) , Ρήγα , Μούκα  6, Ζουμπεράκη 11, Κουλούρη Στελίνα 10(1) Μιχελιδάκη 9(10, Καζά 6 ,Καλοκύρη ,  Μαρκοπούλου , Παναρετάκη
ΦΑΡΟΣ ΚΕΡ. (Λειβάδης  , Ρίμπας):  Λόξα 3(1), Βράκα 11(1) , Καρακασίδου ,Αθανασίου 16(4),  Γκριτζά 11, Τσέρου 10, Κεχαγιά 19(2) ,Μωυσιάδου , Γιαννακοπούλου 2, Ακρίβου 2, Αλεξανδρίδου 2 Πετράκη 5

 

Ενδιαφέρουν

Από το Blogger.