2ο Εργασιακό Δήμου Ιεράπετρας | Η προκήρυξη.



Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του 1ου Εργασιακού Μπάσκετ Δήμου Ιεράπετρας που πραγματοποιήθηκε την περσινή χρονιά, ξεκίνησαν οι εργασίες διοργάνωσης του 2ου Εργασιακού Πρωταθλήματος για το έτος 2016 – 2017.

Κατά τη συνεδρίαση της οργανωτικής Επιτροπής που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου ο Πρόεδρος, κ.  Ηλίας Νταραράς, Δημοτικός Σύμβουλος και τα μέλη κ.Γεώργιος Ασπραδάκης, Δημοτικός Σύμβουλος και κ.Μιχάλης Μαυροκουκουλάκης εκπρόσωπος του Εμπορικού Συλλόγου και προπονητής οριστικοποίησαν μεταξύ άλλων την προκήρυξη που αφορά τη διεξαγωγή του 2ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Μπάσκετ, ενώ συζήτησαν παράλληλα θέματα που αφορούν τον προγραμματισμό της διοργάνωσης, καθώς και σημαντικές οργανωτικές λεπτομέρειες .

Όπως ανέφεραν οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται μέχρι και την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016 στο Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Ιεράπετρας, οδός Ομηρείας 8, 4ος όροφος, ενώ για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με προϋποθέσεις και όρους της διοργάνωσης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέχουν στα άρθρα της σχετικής προκήρυξης που είναι αναρτημένη και στην ιστοσελίδα του Δήμου Ιεράπετρας ierapetra.gov.gr.


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.