Ρέθυμνο Cretan Kings | Το βραβείο ήθους, για την περίοδο 2015/16.Με το βραβείο Ήθους τιμήθηκε η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings, για την αγωνιστική περίοδο 2015/16, στα πλαίσια της χθεσινής κλήρωσης της Basket League στο Makedonia Palace Hotel στη Θεσσαλονίκη.


Το βραβείο Ήθους παρέλαβε ο Πρόεδρος της ομάδας μας, Ηρακλής Μανουκαράκης, από την πρώτη χρυσή Ελληνίδα Ολυμπιονίκη, Βούλα Πατουλίδου, στην χθεσινή εκδήλωση, ευχαριστώντας τους Ρεθυμνιώτες φιλάθλους για την άψογη συμπεριφορά τους καθ’ όλη την διάρκεια της περσινής σεζόν.  Το βραβείο δόθηκε στο Ρέθυμνο Cretan Kings διότι οι αθλητές, παράγοντες και φίλαθλοι μας δεν δημιούργησαν επεισόδια βίας εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων για την αγωνιστική περίοδο 2015/16, αποδεικνύοντας στο 100% το άκρως οικογενειακό και φίλαθλο κλίμα που υπάρχει τόσο στις κερκίδες, όσο και στο παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου «Μελίνα Μερκούρη».

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings εκφράζει την χαρά και την υπερηφάνια της για αυτή την ιδιαίτερα τιμητική αναγνώριση και αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους προπονητές, τους παίκτες, τους παράγοντες, το προσωπικό του «Μελίνα Μερκούρη», τα στελέχη της ομάδας και τους φιλάθλους, οι οποίοι χάρη στην άψογη συμπεριφορά τους το Ρέθυμνο Cretan Kings λαμβάνει για ακόμη μία φορά αυτό το πολύτιμο βραβείο.

Συνεργασία Ρέθυμνο Cretan Kings με Πανεπιστήμιο Κρήτης

Στο πλαίσιο της εξωστρέφειας της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου της Ρεθυμνιώτικης ΚΑΕ, Ηρακλή Μανουκαράκη, με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης καθ. Οδυσσέα Ζώρα και τον Αντιπρύτανη Κωστή Σπανουδάκη, ώστε να ρυθμιστούν οι τελικές λεπτομέρειες για την σύναψη συμφώνου συνεργασίας.


Το επόμενο διάστημα οι δύο πλευρές θα παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη τύπου για την ενημέρωση του κοινού και επισημοποίηση της συνεργασίας .

Η συνεργασία θα αφορά την δημιουργία ειδικής φοιτητικής κερκίδας με την ονομασία «ΚΕΡΚΙΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ» όπου οι φοιτητές, το προσωπικό και οι καθηγητές του Πανεπιστήμιου Κρήτης θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθούν από κοντά δωρεάν την προσπάθεια της ΡΕΘΥΜΝΟ CRETAN KINGS στην φετινή Basket League στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη». Παράλληλα, στο ίδιο πλαίσιο, το Πανεπιστήμιο Κρήτης θα συμβάλει στο σημαντικό κοινωνικό έργο της CRETAN KINGS ASSIST με την συμμετοχή εθελοντών φοιτητών, διοικητικών και καθηγητών στο πρόγραμμα για την υλοποίηση και μεταλαμπάδευση του ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, της ΣΩΣΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, της ΑΛΛΗΛΛΕΓΥΗΣ και του ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ.

Για την ενημέρωση και δήλωση συμμετοχής ΕΘΕΛΟΝΤΗ έχει δημιουργηθεί  ηλεκτρονική φόρμα ενημέρωσης και υποβολής στο παρακάτω link:https://goo.gl/forms/9raaGn9tgkqEy9ya2

Πηγή:  rethymnobc.gr
Από το Blogger.