Πρόβα τζενεράλε για το Ηράκλειο, τα φιλικά με τον ΟΦΗ. Συμφώνησε ο Λάτοβιτς.Δύο φιλικά μέσα σε διάστημα τριών ημερών θα δώσουν Ηράκλειο και ΟΦΗ στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους, με την ομάδα του Βασίλη Ράλλη να κάνει την πρόβα τζενεράλε το Σάββατο 1 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα οι δύο ομάδες θα συναντηθούν σήμερα Πέμπτη στις 18:00 στο κλειστό στα Δύο Αοράκια σ' ένα παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα που θα διεξαχθεί χωρίς διαιτητές και κριτές.

Το Σάββατο στις 17:00 θα συναντηθούν ξανά στο κλειστό του ΒΑΚ αυτή τη φορά με το φιλικό θα έχει επίσημο χαρακτήρα και να αποτελεί την πρόβα τζενεράλε για το Ηράκλειο καθώς το πρωτάθλημα της Α2 ξεκινά το επόμενο Σάββατο 8 Οκτωβρίου, με το Ηράκλειο να αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα τον Αρκαδικό στα "Δυο Αοράκια".

Στα φιλικά δε θα αγωνιστεί ο Νταμίρ Λάτοβιτς, ο οποίος την Τετάρτη (28/09), ήρθε στο Ηράκλειο και συμφώνησε (χωρίς να υπογράψει) , με την ομάδα του Βασίλη Ράλλη, κάτι που αναμένεται να γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, που θα μετακομίσει οικογενειακώς  στην Κρήτη. 

Τη Δευτέρα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες, ωστόσο φαντάζει πολύ δύσκολο να  είναι έτοιμος στο ματς της πρεμιέρας.

 

Ενδιαφέρουν

Από το Blogger.