Σπουδαία προσθήκη με Χουχούμη ο Εργοτέλης (video).



Συμφώνησε και καταφθάνει το Σάββατο πρωί στο Ηράκλειο ο Νίκος Χουχούμης, με τον Εργοτέλη που έκανε μια ακόμα εξαιρετική κίνηση στην μεταγραφική σκακιέρα αποκτώντας τον και (πιθανό),ολοκληρώνει τις μεταγραφικές κινήσεις.


Ο Χουχούμης είναι 20 ετών και μπορεί με ευχέρεια να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της περιφέρειας. 
Ο ύψους 1,86μ. γκαρντ ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πήγασο Μάνης και εν συνεχεία αγωνίστηκε στο Περιστέρι, ενώ τη σεζόν 2013-14 βρέθηκε στην Ελευσίνα και την BasketLeague όπου κατέγραψε 3 συμμετοχές.

Η συνέχεια τον βρήκε  στην κορυφαία κατηγορία μπάσκετ της χώρας, αγωνιζόμενος στα  Τρίκαλα, ενώ πέρυσι, μετακόμισε στον Παλαμά και στους Τιτάνες να σπεύδουν και να αποσπούν την υπογραφή του.

-Στα Τρίκαλα ο Χουχούμης είχε μέσο όρο 1,4 πόντους σε 16 παιχνίδια.

-Στους Τιτάνες Παλαμά έκανε εξαιρετική χρονιά, σημειώνοντας σε 24 παιχνίδια 320 πόντους, με 45 τρίποντα, έχοντας μ.ο ανά αγώνα 13,3 πόντους. 

Το 2014 είχε αγωνιστεί στα Χανιά στο κλ.Κλαδισού Αll Star Game , με την ομάδα Rising Stars, έχοντας συμπαίκτες τους : Μποχωρίδη, Χαραλαμπόπουλο,(ΠΑΟΚ), Χριστοδούλου, Κώττα Ρεθυμνο Cretan Kings), Μήτογλου, Αγραβάνη και άλλους.

Με  την απόκτηση Χουχούμη ο Εργοτέλης, ολοκληρώνει, αν και εκκρεμεί ακόμα η απάντηση του Λάππα ( δεν έχει απαντήσει στην πρόταση των "κιτρινόμαυρων", ενώ ανοικτό παραμένει το θέμα της επιστροφής του Αλέξη Βασιλειάδη, καθώς και οι δυο πλευρές θέλουν να ανανεωθεί η συνεργασία τους, αρκεί να λυθούν κάποια θέματα.

Δείτε τον Νίκο Χουχούμη σε βίντεο, από τους αγώνες του πέρυσι με τους Τιτάνες Παλαμά.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.