ΣΥΔΚΑΚ | "Καλή θητεία και κάθε επιτυχία" στον πρόεδρο της ΕΚΑΣΚ, Χ.Μαρκάκη, για την εκλογή του στην ΕΟΚ.



Με αφορμή την εκλογή του κυρίου Μαρκάκη στο νέο Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, ο Σύνδεσμος Διαιτητών Κρήτης, απέστειλε την παρακάτω συγχαρητήρια επιστολή:

"Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ., με ευκαιρία τις πρόσφατες εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης απ’ τις οποίες προέκυψε η εκλογή σας ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου,  θα ήθελε να σας συγχαρεί θερμά και να ευχηθεί ολόψυχα «καλή θητεία και κάθε επιτυχία» στο έργο σας.

Είμαστε πεπεισμένοι πως έχετε πολλά να προσφέρετε στο ελληνικό μπάσκετ απ’ τη νέα  θέση ευθύνης που αναλαμβάνετε και το έργο που θ’ αφήσετε μετά τη λήξη της θητείας σας θεωρούμε πως θα είναι ιδιαίτερα επιτυχημένο, όπως άλλωστε κι αυτό που επιτελέσατε μέχρι σήμερα στην Προεδρία της Ε.ΚΑ.Σ.Κ. Είμαστε σίγουροι πως θα φανείτε αντάξιος των προσδοκιών όλων των κρητικών που υπηρετούν το μπάσκετ.

Ο Σύνδεσμος μας και τα μέλη του θα είμαστε πάντα στη διάθεση σας, πρόθυμοι να βοηθήσουμε και να παράσχουμε οποιαδήποτε αρωγή ζητηθεί, με σκοπό την πρόοδο του ελληνικού μπάσκετ".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.