Ρέθυμνο Cretan Kings | Για 10η χρονιά πετά με Aegean Airlines.



Με υπερηφάνεια η διοίκηση του Ρεθύμνου Cretan Kings, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του, με τη μορφή χορηγίας, για δέκατη διαδοχική χρονιά με την Aegean Airlines, ευχαριστώντας θερμά τους κ.κ. Θεόδωρο και Ευτύχη Βασιλάκη για τη στήριξή τους στην ομάδα.Happy birthday Dejan Kravić!!!

Η ανακοίνωση:

"Με τα φτερά της Aegean Airlines θα πετάξει για 10η συνεχόμενη χρονιά το Ρέθυμνο Cretan Kings. Η χορηγία της μεγάλης αεροπορικής εταιρείας στην ομάδα μπάσκετ του Ρεθύμνου ανανεώθηκε για μία ακόμα χρονιά.
Η Aegean Airlines θα μας οδηγήσει και φέτος με ασφάλεια και επιτυχία σε υψηλές πτήσεις στο πρωτάθλημα της Basket League 2016/17.
Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ευχαριστεί θερμά ολόκληρη την οικογένεια της Aegean Airlines και ιδιαίτερα τους κ.κ. Θεόδωρο και Ευτύχη Βασιλάκη για την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους".

Happy birthday Dejan Kravić!!!

Άλλη μια ημέρα γενεθλίων ήταν η χθεσινή (09/09), αφού ο Ντεγιαν Κραβιτς έκλεισε τα 26 χρόνια του (09-09-1990) η Κυριακή ενώ θυμίζουμε ότι και την Κυριακή ήταν ο Τόαρλιν Φιτζπάτρικ κάνοντας το ίδιο , δηλαδή άπαντες, βρέθηκαν στο "Μελίνα Μερκούρη" και παρά την κούραση των προπονήσεων γιόρτασαν τα γενέθλια του συμπαίκτη τους, ευχόμενοι υγεία και πολλές επιτυχίες.

Η ανάρτηση στο facebook  του Ρεθύμνου Cretan Kings:


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.