ΟΦΗ | Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείαςΤο μπάσκετ του ΟΦΗ επιστρέφει στις Εθνικές κατηγορίες και η διοίκηση κάνει έκκληση στον κόσμο για στήριξη του τμήματος


Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

"Με προπονητή τον Γιάννη Κόκκινο και μεταγραφές -κυρίως-αθλητών από την Κρήτη, ο ΟΦΗ θα επιχειρήσει να κάνει μια καλή χρονιά στην κατηγορία και να βάλει τις βάσεις για τα επόμενα χρόνια. Το πρωτάθλημα ξεκινάει στις 16 Οκτωβρίου και ήδη τα μέλη της επιτροπής μπάσκετ του ΟΦΗ, έχουν ξεκινήσει την προσπάθεια διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας, ώστε να βρουν κάποια έσοδα στην προσπάθεια που θα κάνουν.

Τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ, παρουσιάζουν ζήτηση από τους φίλους της ομάδας και κοστίζουν 40 ευρώ για τους 13 αγώνες πρωταθλήματος που θα δώσει ο μπασκετικός ΟΦΗ στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.

Για τους γονείς που έχουν αθλητές στην ακαδημία μπάσκετ του ΟΦΗ, το εισιτήριο διαρκείας κοστίζει 30 ευρώ.
Οι άνθρωποι του μπασκετικού ΟΦΗ απευθύνουν έκκληση στον κόσμο της ομάδας, να στηρίξει με την αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας, την προσπάθεια του μπασκετικού ΟΦΗ και την επιστροφή του στις Εθνικές κατηγορίες.

Όπως επισημαίνει εκ μέρους της επιτροπής μπάσκετ του ΟΦΗ ο Συμεών Καμπάκας στην επίσημε σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ofierasitechnis.gr 

«Θέλουμε κοντά μας τον κόσμο του ΟΦΗ στην προσπάθεια που θα κάνουμε. Η αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας θα είναι για μας μια μεγάλη βοήθεια στην προσπάθεια που κάνουμε για να βρούμε έσοδα. Χρειαζόμαστε στήριξη για την απόφαση που πήραμε, να επαναφέρουμε σιγά-σιγά το μπάσκετ του ΟΦΗ» τονίζει.

Οι κάρτες των εισιτηρίων διαρκείας του ΟΦΗ έχουν ήδη κυκλοφορήσει με το γνωστό σύνθημα και της ποδοσφαιρικής ομάδας «και ας φάγαμε ξενέρες στις δύσκολες σου μέρες, εμείς θα είμαστε για πάντα εδώ».

Όπως το ποδόσφαιρο ξεκίνησε από τα χαμηλά (Γ' Εθνική) την πορεία του για να επιστρέψει εκεί που ανήκει, έτσι και το μπάσκετ του ΟΦΗ, ξεκινάει και πάλι την προσπάθεια επιστρ(ΟΦΗ)ς του, στο προσκήνιο του ελληνικού μπάσκετ. Ένας δρόμος δύσκολος, τον οποίο για να τον διαβεί με επιτυχία θα χρειαστεί τη στήριξη του κόσμου του.''

*Εισιτήρια διαρκείας της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ διατίθενται καθημερινά απο τα γήπεδα της οδού Εφόδου.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.