ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ | Συγχαίρει θερμά για την διοργάνωση του τουρνουά "Β.Παδουβάς" (pics).



Με ανακοίνωσή του, το Δ.Σ του συνδέσμου των διαιτητών μπάσκετ Κρήτης (ΣΥΔΚΑΚ),συγχαίρει την διοίκηση του ΟΦΗ για την διοργάνωση του 4ου τουρνουά "Βασίλης Παδουβάς".

Η σχετική ανακοίνωση:

"Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. αισθάνονται την ανάγκη να συγχαρούν θερμά τη διοίκηση του Ο.Φ.Η για την διοργάνωση του τουρνουά «Βασίλης Παδουβάς», το οποίο έχει καταστεί πλέον θεσμός στα μπασκετικά δρώμενα του κρητικού μπάσκετ.

Η διοργάνωση, η οποία ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά αποτελεί ευκαιρία στο να τιμήσουν όλοι οι παράγοντες του αθλήματος στο νησί μας, τη μνήμη ενός πολύ καλού αθλητή, ανθρώπου και φίλου που μας άφησε πρόωρα, και παράλληλα να προετοιμαστούν ενόψει της έναρξης των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Ήταν χαρά μας που συμμετείχαμε ενεργά στην εκδήλωση αυτή, με τη συμμετοχή διαιτητών - μελών του Συνδέσμου μας κι ελπίζουμε να μας δοθεί η ευκαιρία να το πράξουμε και στο μέλλον. Τέτοιες ενέργειες άλλωστε, προάγουν γενικότερα το άθλημα της καλαθοσφαίρισης. 

Ο Σύνδεσμος μας θα είναι πάντα στη διάθεση σας, πρόθυμος να βοηθήσει και να παράσχει οποιαδήποτε αρωγή ζητηθεί γι’ αντίστοιχες εκδηλώσεις. "




Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.