Δεν προκρίθηκε αλλά κέρδισε τις εντυπώσεις το Ηράκλειο.



Σ ένα παιχνίδι που απουσίαζε ο ρυθμός σε μεγάλα χρονικά διαστήματα, το Ηράκλειο μπορεί να αποκλείστηκε από την επόμενη φάση του Κυπέλλου από τον  Κόροιβο Αμαλιάδας με 60-71 , ωστόσο όμως κέρδισε τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα των φίλων του που το παρακολούθησαν, γεμίζοντας αισιοδοξία για το μέλλον.

Η εμφάνισή αρκετών νέων αλλά και παλιών προσώπων (Πάνου, Λόλας, Τσερκιτζόγλου, Λιανός, Παπαδάκης, Μαραγκάκης) στην  αναμέτρηση με τους Πελοποννήσιους, άφησε υποσχέσεις για ένα  ανταγωνιστικό Ηράκλειο εν όψει της Α2 που θα παρουσιαστεί περισσότερο βελτιωμένο όταν προστεθούν και οι Κουπίδης -Λάτοβιτς και βρει η ομάδα ρυθμό.

Στο ξεκίνημα δεκάλεπτο του αγώνα οι δύο ομάδες να ξεκίνησαν δυναμικά με  Λιανό και Μιλουτίνοβιτς να είναι οι πρωταγωνιστές και να έχουμε..ισοπαλία (17-17).

Στην συνέχεια ο Κόροιβος πάτησε γκάζι, ευστόχησε σε συνεχόμενα τρίποντα και με επιμέρους σερί 1-19 προηγήθηκε με 17-28 στο 13', με το ημίχρονο να το βρίσκει προηγούμενο με 26-37.

Στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι με τον  Μπράουν πρωταγωνιστή, έχτισαν διαφορά νίκης, ενώ ο Βασίλης Ραλλης από την άλλη έβλεπε τους παίκτες του "άσφαιρους" για ένα πεντάλεπτο περίπου, απόρροια της έλλειψης ρυθμού .


Στο 4:55 ο Πάνου "μειώνει σε 21-28  σε ένα δύσκολο καλάθι κάτω από την αντίπαλη ρακέτα και κάπου εκεί το Ηράκλειο δεν έβρισκε τρόπους να σκοράρει, κλείνοντας την τρίτη περίοδο στο -16 (38-54).

Στην τελευταία περίοδο το Ηράκλειο με ένα ξέσπασμα από τον Π.Τσερκιτζόγλου κατάφερε να αντιδράσει και να πετυχαίνει 10 αναπάντητους πόντους στο ξεκίνημα μειώνοντας με αυτό τον τρόπο σε 48-54. 

Ως το τέλος του ματς οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για την ανατροπή, χωρίς να το καταφέρουν κι έτσι η ήττα με 60-71 ολοκλήρωσε την παρουσία του Ηράκλειο στο θεσμό του κυπέλλου.

Ηράκλειο - Κόροιβος 60-71
Δεκάλεπτα: 17-17, 26-37 (ημίχ.), 38-54, 60-71

Ηράκλειο (Β.Ράλλης): Γεωργόπουλος, Κυπριωτάκης, Παπαδάκης 3, Τσερκιτζόγλου 12, Μαραγκάκης 7, Πετράκης 3, Πάνου 7, Λόλας 13, Λιανός 15, Πάλλης
Κόροιβος Αμαλιάδας (Καλαμπάκος Ντ.): Γκότσερ 7, Μακ Έλραθ 5, Μιχαλόγλου, Σαχπατζίδης 5, Χατζηνικόλας 3, Σπυριδονίδης 4, Μπράουν 19, Μιλουτίνοβιτς 22, Αποστολίδης 6, Μπεκρής

Πηγή εικόνων : "image-services.gr"
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.