Αρκάδι | Θέλει και υπάρχει διάθεση για Α2 ."Στενά", τα περιθώρια απάντησης.



Μια μεγάλη πρόκληση, αλλά με πολλές δυσκολίες, βρίσκεται στα χέρια των ανθρώπων του γυναικείου τμήματος μπάσκετ του Αρκαδίου, κι αυτή δεν είναι άλλη από το ευχάριστα αιφνίδιο άνοιγμα μιας πόρτας, προκειμένου να συμμετάσχει στην κατηγορία της Α2!

Ο Ιπποκράτης από την Κω εξωτερίκευσε την αδυναμία του να μπορέσει να παραστεί στην εν λόγω διοργάνωση, καθώς όπως αντιλαμβάνεται και ο πιο αδαής, τα έξοδα μετακίνησης είναι υπέρογκα για μία ομάδα που εδρεύει στα Δωδεκάνησα.

Το Αρκάδι σήμερα το πρωί, έλαβε πρόσκληση από την ΕΟΚ, καθώς είναι  η πρώτη ομάδα που δικαιούται να γεμίσει αυτό το κενό είναι η Ρεθυμνιώτικη, αφού, είχε καταλάβει την 3η θέση στα προκριματικά της Α2 το καλοκαίρι (οι δύο πρώτες πήραν απευθείας την άνοδο, με το Αρκάδι να ορίζεται ουσιαστικά ως αναπληρωματικό).

Ωστόσο η απάντηση που πρέπει να δοθεί είναι άμεση καθώς η Ομοσπονδία, θέλει να γνωρίζει πριν τις κληρώσεις των πρωταθλημάτων της (08/09), τον αντικαταστάτη του Ιπποκράτη και η ομάδα που θα πάρει την θέση της να το δηλώσει μια μέρα νωρίτερα (Τετάρτη 07/09) !

Οι άνθρωποι του Αρκαδίου αμέσως με την επισημοποίηση της κάλυψης της θέσης, κοιτάζουν με όλους τους τρόπους  για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν αυτή την συγκυρία- ευκαιρία ανόδου.

Ωστόσο οι δυσκολίες πολλές, καθώς  πρέπει να αναζητηθούν οι  πόροι που θα στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια.

Χρέος των Ρεθυμνιωτών είναι να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, καθώς άλλωστε έχουν αποδείξει έμπρακτα την αγάπη τους για τον τόπο, βοηθώντας όλες τις ομάδες που μετέχουν σε Εθνικές κατηγορίες , αφού γνωρίζουν ότι αποτελεί "τιμή" για την τοπική κοινωνία, πόσο δε το Αρκάδι, που έχει χάρισε τεράστιες επιτυχίες (Πανελληνίως), στον Ερασιτεχνικό αθλητισμό, κάνοντας περήφανο όλο το νησί .

Ο κόουτς Πλευράκης σε δηλώσεις του τόνισε ότι : "Όντως είμαστε η πρώτη υποψήφια ομάδα για να αντικαταστήσει τον Ιπποκράτη από την Κω. 
Συζητήσαμε με τα κορίτσια για το ενδεχόμενο ανόδου και όλες συμφώνησαν ότι θέλουν την ανοδο. Με το υπάρχων ρόστερ, χωρίς μεταγραφές.

Άρα εφ όσον  έχουμε τη διάθεση τότε θα πρέπει με τους υπεύθυνους της ομάδας πως θα βρούμε τους πόρους για να καταφέρουμε να παίξουμε σε αυτή την κατηγορία, που δεν σου δίνεται συνέχεια μία τέτοια ευκαιρία. 
Πρέπει να βάζουμε τον πήχη ψηλότερα και να κάνουμε την προσπάθειά μας.
Η πόλη πρέπει να στηρίξει αυτή την προσπάθεια να συμμετέχει μία ρεθεμνιώτικη ομάδα σε Εθνική κατηγορία".

Η καινούργια διοίκηση του συλλόγου στην πρώτη επαφή της που είχαν μαζί τους ήταν εποικοδομητική, πλην όμως, κάνει ερασιτεχνικό αθλητισμό και γι αυτό χρειάζεται έμπρακτη στήριξη.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.