Happy Birthday Toarlyn Fitzpatrick!-Σε καλό δρόμο η προετοιμασία.



Το Ρέθυμνο Cretan Kings, γιόρτασε όλο μαζί σαν οικογένεια , τα  27α γενέθλια του Φιτζπάτρικ και με μια φωτογραφία, με μια τούρτα στο κέντρο του γηπέδου του Ρεθύμνου και με όλους τους συμπαίκτες του παρών, έσβησαν τα κεράκια της τούρτας, ευχόμενοι χρόνια πολλά.

Σε καλό δρόμο η προετοιμασία.

Συνεχίζονται καθημερινά οι διπλές προπονήσεις, με την βελτίωση των παικτών και την «ένωση» τους μπασκετικά να επιτυγχάνεται συνεχώς. Μην ξεχνάμε πως η προετοιμασία μίας ομάδας και ειδικά όταν μιλάμε για επαρχιακή, όπου το «βάθος» στον πάγκο δεν είναι μεγάλο, είναι άκρως σημαντική για το πώς θα εξελιχθεί στην συνέχεια η σεζόν. 

Βέβαια για να βγει η πρώτη «εικόνα» της ομάδας θα πρέπει να ακολουθήσει μία σειρά από φιλικούς αγώνες, όπου οι προπονητές θα δουν προς ποια κατεύθυνση πρέπει να κινηθούν και τι αλλαγές (τακτικής) θα πρέπει να κάνουν. 

Για αυτόν τον λόγο και έχοντας σαν παράδειγμα τις προηγούμενες σεζόν όπου τα φιλικά παιχνίδια ήταν λιγοστά, η Ρεθυμνιώτικη ομάδα έχει ήδη κανονίσει 7 αγώνες σε αυτό το πλαίσιο για τον μήνα Σεπτέμβριο, ξεκινώντας την ερχόμενη Τετάρτη στα «Δύο Αοράκια» κόντρα στο Ηράκλειο.

Επίσης, μην ξεχνάμε πως αυτή τη στιγμή λείπει ακόμη ένα «κομμάτι» από το ρόστερ, ο Χριστόφορος Ραζής, ο οποίος συμμετέχει με την Εθνική Κύπρου στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2017. 

Όμως, το σημαντικό είναι πως πρόλαβε να συμμετάσχει τις πρώτες 10 ημέρες των προπονήσεων, έχοντας γνωρίσει εντός και εκτός παρκέ τους συμπαίκτες του, πράγμα που σημαίνει πως στην επιστροφή του στις 18 Σεπτέμβρη, η προσαρμογή του δεν θα είναι δύσκολη.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.