Παρουσιάστηκαν ο νέος..ΟΦΗ και το Δειλινό.



Τα ανεπίσημα αποκαλυπτήρια του νέου ΟΦΗ, αλλά και του Δειλινού, είχαν την ευκαιρία να δουν όσοι φίλαθλοι βρέθηκαν το Σάββατο το απόγευμα (19:00) στο κλειστό του ΒΑΚ.

Στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας του εν όψει της επανεμφάνισης του σε Εθνικές κατηγορίες, ο ΟΦΗ  επικράτησε  του  (ανταγωνιστικού μέχρι ενός σημείου) Δειλινού με 72-45.

Οι παίκτες του Γιάννη Κόκκινου που μετά από τρεις εβδομάδες προπονήσεων, μπήκαν ρυθμούς αγώνων (το ίδιο ισχύει για τον Γιώργο Γωνιωτάκη και το Δειλινό) κι έδωσαν την ευκαιρία στους παίκτες τους να "ξεμουδιάσουν".

Και οι δυο προπονητές  δοκίμαζαν πρόσωπα και σχήματα και τακτικές  και να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα εν όψει της συνέχειας με το τουρνουά "Β.Παδουβάς" αλλά και των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων τους.

Και οι δυο δήλωσαν ευχαριστημένοι  για την μέχρι τώρα προετοιμασία ενώ  έχουν προγραμματίσει φιλικά παιχνίδια και την ερχόμενη εβδομάδα, με τον ΟΦΗ να φιλοξενείται τη Δευτέρα (12/9 , 20:00) στη Χερσόνησο από την Πεδιάδα, ενώ το Δειλινό την ίδια ημέρα (21:00), θα αγωνιστεί απέναντι στον Εργοτέλη στο Λίντο.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.