Πρώτη (άνετη) φιλική νίκη του Ρέθυμνο Cretan Kings, επί του Ηράκλειο (pics).



Στo πρώτο τους φιλικό παιχνίδι στα πλαίσια της προετοιμασίας τους που έδωσαν σήμερα στο κλειστό στα "Δύο Αοράκια" το  Ηρακλείου και του Ρεθύμνου,, οι φιλοξενούμενοι ανώτεροι και πιο έτοιμοι, επικράτησαν με 53-90 ,ανανεώνοντας ξανά το ραντεβού τους ,  το Σάββατο στις 18:00 στο Ρέθυμνο αυτή τη φορά. 

Το Ρέθυμνο  Cretan Kings, άφησε θετικές εντυπώσεις, καθώς η ομάδα έδειξε πως έχει στηθεί πάνω σε σωστό πλάνο, έχοντας Έλληνες παίκτες με φιλοδοξίες και ποιοτικούς ξένους και φάνηκε πως η ομάδα φέτος θα προσφέρει θέαμα.

Οι παίκτες του Σταύρου Μυκωνιάτη δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στην αντίπαλό τους, με πολύ καλή άμυνα και πετυχαίνοντας εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό σημείωσαν άνετη νίκη.

Από την άλλη το Ηράκλειο , ανέτοιμο, με τον Βασίλη Ράλλη ωστόσο να δηλώνει  ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών  του, αφού είδε τα στοιχεία που ήθελε, τονίζοντας ότι η σημερινή εικόνα του Ηρακλείου δεν θα έχει σχέση με αυτή που θα παρουσιάσει η ομάδα του στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Ηράκλειο - Ρέθυμνο Cretan Kings  50-93
Δεκάλεπτα: 13-31, 24-49 (ημίχ.), 35-75, 50-93

Ηράκλειο (Ράλλης): Γεωργόπουλος, Μανιαδής, Παπαδάκης 6, Σπυριδάκης 2, Πετράκης 12(2), Λιανός 15, Μαραγκάκης, Κυπριωτάκης 2, Κίτσος, Λόλας11, Πάλης 2.
Ρέθυμνο Cretan Kings (Μυκονιάτης – Μητρόπουλος): Ζάμπας 6, Κώττας 16, Γιαννόπουλος 11(3), Χριστοδούλου 8, Άρνολντ 13(1), Φιτζπάτρικ 23(3), Θεοδωρίδης 6, Τάλτον 5(1), Καμπερίδης 5, Λαγουδάκης, Τζαγκαράκης, Παναρετάκης.

-Σύντομα βίντεο από το φιλικό παιχνίδι και δηλώσεις του προέδρου του Ρέθυμνο Cretan Kings κ.Ηρακλή Μανουκαρακη, που θα συζητηθούν !!




Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.