Επικυρώθηκε η άνοδος της Δόξας Λευκάδας. Ανακοίνωση Ηρακλή και Αρκαδικού για την wild card.



Η πενταμελής επιτροπή ειδικής αδειοδότησης επικύρωσε την άνοδο της Δόξας Λευκάδας στην Basket league, κατά τη διάρκεια του σημερινού Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ μετά την αδυναμία συμμετοχής της Κηφισιάς στο νέο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:
«Στην σημερινή (15/9) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ:

* Επικυρώθηκε η απόφαση της πενταμελούς επιτροπής ειδικής αδειοδότησης για την άνοδο στην Basket League της Δόξας Λευκάδας στην θέση της Κηφισιάς που δήλωσε αδυναμία να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν.

Επίσης για την χορηγία της της Basket League ανακοίνωσε :

* Τα μέλη του Δ.Σ., επίσης, ενημερώθηκαν για τις μέχρι τώρα ενέργειες για την επίτευξη συμφωνιών για την κεντρική χορηγία της Basket League και τα υπόλοιπα χορηγικά προγράμματα».

Ωστόσο οι αξιωματούχοι του Οργανισμού ανέφεραν, οτι για τις υπόλοιπες ομάδες, εκτός του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ.
"Εχουν δοθεί αρκετά χρήματα στις τρεις ομάδες της Α1, γι' αυτό και η πρόταση δεν θα ξεπεράσει τα 300χιλ. ευρώ".

Με το άκουσμα του ποσού υπήρξαν δύο - τρεις παράγοντες που ανέφεραν ότι δεν θα ήθελαν να συνεργαστούν με το συγκεκριμένο ποσό.

Επίθεση απο Ηρακλή και Αρκαδικό.

Μετά τον Ηρακλή, που απειλεί με ασφαλιστικά μέτρα και ι ο Αρκαδικός βγήκε να δηλώσει τη δυσαρέσκειά του που δεν ανέβηκε  κάνοντας λόγο για "περίεργη βιασύνη της ΕΟΚ".

"Πόρτα" στη Λευκάδα για αναβολή

Η παρθενική παρουσία της Δόξας Λευκάδας ξεχώρισε στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ και μάλιστα εκτός από... καλωσορίσματα, είχε και πιο σοβαρά θέματα.

Οι Επτανήσιοι δια του αφεντικού τους Σταύρου Κουκουμπρή, υπέβαλαν αίτημα αναβολής των πρώτων τους αγώνων για να προλάβουν να ετοιμαστούν. 

Τόσο οι ίδιοι, σε ΚΑΕ και ομάδα και έχουν ένα δίκιο οι άνθρωποι όταν όλοι οι άλλοι έχουν κάνει ένα μήνα προετοιμασίας και αυτοί δεν έχουν κάνει καν μεταγραφές, όσο και το γήπεδο. 

Και εκεί είναι το θέμα. "Πού να βάλω τον Σπανούλη να αλλάξει σε αυτά τα αποδυτήρια", είπε χαρακτηριστικά ο Κουκουμπρής και όλοι άρχισαν να κοιτάζονται απορώντας για το τι ακριβώς είδαν όσοι επιθεώρησαν το γήπεδο του νησιού και το έκριναν ικανό να φιλοξενήσει αγώνες της Α1...

Το αίτημα απορρίφθηκε και έτσι οι Λευκαδίτες πρέπει να σπάσουν το... φράγμα του ήχου για να μπορέσουν να παρουσιαστούν έτοιμοι στο ξεκίνημα.

Ορισμένα απ' αυτά  που  συζητήθηκαν είναι:

*Το ηλεκτρονικό εισιτήριο
*Το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης εντός του γηπέδου
*Οι μπασκέτες
*Ο χώρος της στατιστικής και το ίντερνετ
*Η παρουσία αστυνομικών δυνάμεων 

Πηγή: "basketblog.gr-grizoilikoi.blogspot.co.ke".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.