"Crete 1st International BasketballTournament" | Αρχίζει το τουρνουά (pics)



Όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει αύριο 23/9/16 στο κλειστό γυμναστήριο «Δυο Αοράκια»του Ηρακλείου Κρήτης  το "Crete 1st International BasketballTournament", με την συμμετοχή του Ερυθρού Αστέρα, της Αναντολού Εφές της Χάποελ Ιερουσαλήμ και φυσικά του Ολυμπιακού.

Το πρώτο μεγάλο διεθνές τουρνουά μπάσκετ που γίνεται σε επαρχία αναμένεται να προσελκύσει χιλιάδες κόσμου και συνδιοργανώνεται από τον Δήμου Ηρακλείου,την ALFA PLUS Α.Ε.  με την συμπαράσταση της ΕΚΑΣΚ και τελεί υπό την αιγίδα της ΓΓΑ.

Τα αστέρια όλων των ομάδων είναι εδώ(χθες ήρθαν-στη φωτο η αποστολή του Ερυθρού Αστέρα -όλες οι αποστολές και προπονήθηκαν στο μεγάλο κλειστό όπου και το γνώρισαν) .Χθες μάλιστα το απόγευμα οι Κώστας Παπανικολάου, Ματ Λοτζέσκι, ΈρικΓκριν, Ιωάννης Παπαπέτρου και Κεμ Μπιρτς του Ολυμπιακούστο αυτοκινούμενο επίσημο κατάστημα της ομάδας στα “Δύο Αοράκια” ,-κάνει ντεμπούτο στο Ηράκλειο,υπέγραψαν  αυτόγραφα και να φωτογραφήθηκαν με τους φίλους της ομάδας. 

Το Official Olympiacos BC RoadStore θα βρίσκεται στο γήπεδο HeraklionArena, ως τα μεσάνυχτα της Κυριακής.

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΥΝΕΝΕΤΕΥΞΗ

Το Σάββατο στις 11.30πμ στο κλειστό «Δύο Αοράκια» οι προπονητές των ομάδων του τουρνουά θα δώσουν συνέντευξη τύπου.

Πηγή φώτο προπόνησης Ολυμπιακού :"superbasket.gr"




Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.