Ανδρογέας | Αγιασμός και αγωνιστική δράση.



Με την παρουσία αρκετού κόσμου πραγματοποιήθηκε ο επίσημος αγιασμός των ακαδημιών του Ανδρογέα για την νέα χρονιά. 

Σύσσωμο το προπονητικό τιμ, ιθύνοντες από το Δ.Σ. του συλλόγου, μικροί αθλητές και γονείς παρευρέθηκαν στον προαύλειο χώρο του 19ου Δημοτικού Σχολείου, ενώ παράλληλα έγινε και η κλήρωση των εισιτηρίων για το Διεθνές τουρνουά μπάσκετ που θα γίνει 23-25 Σεπτεμβρίου στο Ηράκλειο. 

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ.

Το  Σαββατοκύριακο ξεκινούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Εφηβικού και του Παιδικού τμήματος. Πιο συγκεκριμένα το ποδαρικό κάνει το τμήμα των Εφήβων στον Α΄όμιλο που υποδέχεται την ομάδα του ΑΓΟΡ το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου,  στο γήπεδο του Λίντο στις 12.00, με προπονητή τον κ. Παναγιώτη Παγωνιδη και χορηγούς του τμήματος την εταιρεία vision pack του κυρίου Μυλωνάκη  και την εταιρεία Dunapack Viokyt Packaging και συνεχίζει το Παιδκό τμήμα την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο του Λίντο στις 12.00, με προπονητή τον κ. Πέτρο Κουμιανάκη και χορηγούς τμήματος την εταιρεία vision pack  του κ. Μυλωνάκη Νεκτάριου και το ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ των κ.κ. Κουρουγκιαβούρη και Ρουμπάκη.

Στα παιχνίδια θα υπάρχει παρουσία ιατρού.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.