Οριστικά στον ΟΦΗ ο Αγαπιάδης."Χάλασε" του Σπηλιόπουλου.



Τα "ασπρόμαυρα" προτίμησε ο Κώστας Αγαπιάδης, που συμφώνησε σε ολα με τον ΟΦΗ και πλέον αποτελεί μέλος της ομάδας, ενισχύοντας σημαντικά την περιφέρεια του ΟΦΗ, που με την απόκτηση του πρώην "Ηρακλειώτη" και του Ξενάκη ,αλλάζει επίπεδο!!.

Ο Αγαπιάδης προτίμησε τον ΟΦΗ, παρα την πολύ καλή πρόταση που του έκανε ο Εργοτέλης και σ αυτό, καθοριστικό ρόλο έπαιξε ο γενικός αρχηγός του ΟΦΗ κ.Μάνος Σφακιανάκης στην συνάντηση που είχαν μαζί με άλλα δυο μέλη της διοίκησης των "ασπρόμαυρων" χθες (29/08),το βράδυ.

Όπως σας έχουμε αναφέρει , ο 30χρονος γκαρντ (1986, 1.84) εκτός από το Ηράκλειο έχει αγωνιστεί σε Κόροιβο και Διαγόρα Ρόδου, ενώ τα τελευταία χρόνια, είχε αγωνιστεί στο Ηράκλειο και πέρυσι σε 14 ματς, είχες 95 πόντους (7  μ.ο.), σημειώνοντας 15 τρίποντα.

Αντίθετα όσον αφορά η περίπτωση του παίκτη που θα αγωνίζεται στο ζωγραφιστό , "ναυάγησε" η περίπτωση του Παναγιώτη Σπηλιόπουλου (1989, 2.02), που έχει αγωνιστεί σε Μεσσήνη, Προμηθέα, Πέραμα και Πεύκη καθώς ο παίκτης προτίμησε να κάνει τον...διαιτητή (είναι μέλος του Συνδέσμου Αθηνών) , παρά να κατεβεί στην Κρήτη.

Ο ΟΦΗ όμως δεν σταματά εδώ και βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία για να βρει το κατάλληλο 5αρι και αναμένονται εξελίξεις.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.