Από τον ΑΟΑΝ στον Ηρόδοτο ο παίδας ο Γ. Παντουβάκης.


Από πιο εξελίξιμους αθλητές του ΑΟΑΝ, ο Γιάννης Παντουβάκης, μετακομίζει από φέτος στο Ηράκλειο και την Νέα Αλικαρνασσό για να φορέσει την φανέλα του ΑΟΝΑ Ηροδότου. 

Ο γεννημένος το 2002 ταλαντούχος φόργουορντ ανήκει τυπικά στην ομάδα του ΑΟΑΝ, ωστόσο πριν από λίγες ημέρες , πραγματοποιήθηκε  μεταγραφή του  στον Ηρόδοτο κατόπιν επιθυμίας του ίδιου , αλλά και της νέας του ομάδας .

Να θυμίσουμε ότι ο Παντουβάκης είχε διακριθεί στο final four Παμπαιδων στην Αλικαρνασσό το διήμερο 14-15 Μαΐου καθώς στον τελικό με τον Ηρόδοτο σημείωσε 8 πόντους, όσους και στον ημιτελικό με το Ηράκλειο.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ηροδότου θα μπει στο πρόγραμμα των προπονήσεων στις 22 Αυγούστου ημέρα όπου το τμήμα Παίδων αρχίζει την προετοιμασία του για την αγωνιστική χρονιά 2016-2017.

Καθώς οι γεννημένοι το 2002 παραμένουν στην κατηγορία των Παμπαίδων, ο Παντουβάκης θα έχει την ευκαιρία να παίξει σε… διπλό ταμπλό, Παίδων και Παμπαίδων, κάτι που έκανε και στον ΑΟΑΝ EUROPLAN. 

Υπεύθυνη προπονήτρια θα είναι η γνωστή σε όλους μας Μαρία Γιαλούση, η οποία αποτέλεσε τη βασική τεχνικό για πολλά χρόνια της Λυγιάς και του ΑΟΙ σε ανδρικό και υποδομές.

Πηγή: "anatolh.com. 
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.