Στο Δειλινό ο Παντερής, δανεικός στην Ακαδημία ο Γιάννης.


Εμπειρία και ποιότητα, αποκτά στην περιφερειακή του γραμμή το Δειλινό, καθώς "έντυσε στα πράσινα" τον καθ όλα αξιόλογο γκαρντ, Ζαχαρία Παντερή, ενώ έδωσε δανεικό στην Ακαδημία τον Βαγγέλη Γιάννη.

Ο έμπειρος γκαρντ και προπονητής σε τμήματα υποδομών του ΟΦΗ, είχε συμφωνήσει καιρό τώρα με την ομάδα του Γ.Γωνιωτάκη, καθώς και οι δυο πλευρές επιθυμούσαν να συνεργαστούν.

Ο Ζαχαρίας Παντερής με πρόσφατη θητεία στον Χάνδακα και στην Μεσαρά, είχε πέρυσι στο πρωτάθλημα Ανδρών της ΕΚΑΣΚ, με την ομάδα των Μοιρών 112 πόντους (μ.ο 8.0), βοηθώντας ουσιαστικά την ομάδα του Δ.Νασούφη, να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον τίτλο.

Με  την απόκτηση του Παντερή, το Δειλινό σχεδόν ολοκληρώνει το "παζλ", καθώς απομένει ακόμα ένα κομμάτι για να συμπληρωθεί και το οποίο θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα.

Παράλληλα στο Δειλινό, εκτός από αφίξεις, είχαμε και αναχωρήσεις καθώς ο νεαρός περιφερειακός Βαγγέλης Γιάννης, δόθηκε με μορφή δανεισμού στην Ακαδημία Ρεθύμνου.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.