"Ψήλωσε" με Ο.Σαρρή ο Εργοτέλης.


Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση έφτασε ο Εργοτελης, ο οποίος φέρνει στο Λίντο τον Οδυσσέα Σαρρή,(2.05 φωτο), καλύπτοντας επάξια τις θέσεις μέσα στην ρακέτα του, με ένα παίκτη με εμπειρία από το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

Ο Οδυσσέας Σαρρής στο περυσινό Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. αγωνίστηκε στον Ιωνικό Ιωνίας καθώς έχοντας σε 18 παιχνίδια 108 πόντους με 6 τρίποντα, έχοντας μ.ο 6 πόντους. 

Ο Σαρρής είναι γεννημένος το 1992, έχει ύψος 2,05 και αγωνίζεται στις θέσεις 4-5. 

Ξεκίνησε από τον Αστέρα Σίνδου οπου αγωνίστηκε μέχρι το 2010 και έπειτα στο ΒΑΟ. Στη συνέχεια  αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική με την ομάδα του Αιαντα, ενω πέρυσι στην Β΄Εθνική με τον Ιωνικό Ιωνίας, 

Έχει αγωνιστεί και στα κλιμάκια των μικρών Εθνικών ομάδων.

Ο Θεσσαλονικιός forward – ceter, αποτελεί την πρώτη μεταγραφή, καθώς ο Εργοτέλης έχει έρθει  σε συμφωνία με δύο ακόμα αθλητές που πρόκειται να βοηθήσουν σημαντικά στην επίτευξη των στόχων της ομάδας. 
Ο ένας είναι ο Σπύρος Γεωργούτσος, ο οποίος πέρσι έπαιξε στον Άρη Νικαίας και επιστρέφει στον Εργοτέλη, ενώ φέρεται να έχει κλείσει και τον νεαρό περιφερειακό Κρητικό αθλητή Μάνο Σταράκη της Ακαδημίας Ρεθύμνου, πρώην "χάλκινου" παίδα με Ηράκλειο στο Πανελλήνιο παίδων.

Πολλά βέβαια θα κριθούν για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Εργοτέλη από την ανανέωση ή όχι του κορυφαίου του πέρυσι Γιάννη Καραλή, με τις δυο πλευρές να βρίσκονται κοντά στην συνέχιση της συνεργασίας τους.  
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.