Τρεις ανανεώσεις και δυο μεταγραφές από τον Ηρόδοτο.


Ένα νέο ξεκίνημα, πραγματοποιεί η ομάδα της Αλικαρνασσού, έχοντας συγκεκριμένη φιλοσοφία όπως ανακοίνωσε πρόσφατα η διοίκησή του και ο σχεδιασμός της ομάδας, ξεκίνησε σε αυτά τα πρότυπα, καθώς ανανέωσαν οι Σταθάκης, Μητρόπαπας και Αλετράς, ενώ νέα πρόσωπα είναι οι Δαγαλάκης-Παπαδάκης από την Μεσαρά.

Οι τρεις πρώτοι που ανανέωσαν αποτελούσαν "μήλο της έριδος" για αρκετές ομάδες Εθνικών κατηγοριών και όχι μόνο, ενώ οι δυο τελευταίοι ήρθαν "πακέτο" από τις Μοίρες και την Μεσαρά.

Βασικό τους κριτήριο για την παραμονή η την προσθήκη τους στον Ηρόδοτο αποτέλεσε η νέα πρόκληση-νέα σελίδα  του Σωματείου στο πρωτάθλημα Ανδρών ΕΚΑΣΚ, που θα τους βρει με τον προπονητή που είχε σημαντικές επιτυχίες στα τμήματα υποδομής του Ηρακλείου Μάνου Σηφομιχελάκη, ο οποίος μας δήλωσε για τις κινήσεις αυτές:

"Οι ανανεώσεις και οι προσθήκες αυτές, αποτελούν, υλοποίηση του σχεδιασμού και των στόχων που είχαμε θέσει εξ αρχής". 

Η δημιουργία νεανικής ομάδας, το οποίο θα απαρτίζεται από οκτώ αθλητές που θα έρθουν  από τα παιδοεφηβικά της ομάδας και ακόμη από οκτώ από έμπειρους και με πολλές παραστάσεις παίκτες να τους πλαισιώνουν, είναι ο στόχος της διοίκησης και του προπονητή.

Εμείς να συμπληρώσουμε ότι το νέο απόκτημα του Ηροδότου ο Γιώργος Παπαδάκης , αγωνιζόμενος πέρυσι με την Μεσαρά είχε 156 πόντους με 27 τρίποντα, έχοντας 12 πόντους μ.ο
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.