Στην Σερβία και στην KK Vršac ο Κων/νος Στρατάκης (Βίντεο).


Ο  νεαρός αθλητής του Ηρακλείου και "χάλκινος" στο Πανελλήνιο παίδων με το Ηράκλειο το 2012, Κων/νος Στρατάκης θα αγωνίζεται στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Σερβία, καθώς υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την KK Vršac.

Σύμφωνα με την επίσημη σελίδα της ομάδας του Ηρακλείου στο facebook ο Κωνσταντίνος Στρατάκης υπέγραψε τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο με την KK Vršac η οποία αγωνίζεται στην Ά εθνική κατηγορία Σερβίας.

Ο ταλαντούχος πανύψηλος (2.04) αθλητής προέρχεται από τις ακαδημίες της ομάδας και το 2012 μαζί με τους Παπαδούλη, Θεοδωρίδη, Σταράκη, Φραγκιαδάκη και άλλους κατέκτησε την 3η θέση στο Πανελλήνιο παίδων που έγινε στην Καλαμπάκα, με προπονητή τον Μάνο Σηφομιχελάκη.

Ο Κωνσταντίνος που γεννήθηκε το 1996 τα τελευταία δυο χρόνια βρίσκεται με την οικογένειά του στην Σερβία και στο Βελιγραδι  και μέσω της καλής απόδοσης κατάφερε να ενδιαφερθούν ομάδες για την απόκτηση του, με την   KK Vršac να τον κάνει "δικό" της.

Ο Κωνσταντίνος όλα αυτά τα χρόνια δούλεψε πολύ ατομικά όπως καταδεικνύει και το βίντεο:


Το Ηράκλειο στην ανακοίνωσή του αναφέρει: 

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.