Επέστρεψε στο Ηράκλειο ο Μ.Πετράκης. Όλοι οι προπονητές των υποδομών.


Στην επόμενη του ημέρα μετά την εποχή "Σηφομιχελάκη", δείχνει να προχωράει το Ηράκλειο, καθώς πραγματοποίησε    μια στοχευμένη κίνηση και στο προπονητικό τιμ  στις υποδομές επιστρέφει ο Μιχάλης Πετράκης καθώς συμφώνησε με τους διοικούντες και αναλαμβάνει κάποια τμήματα υποδομής.

Ο Πετράκης επιστρέφει μετά από δυο χρόνια στις εγκαταστάσεις της "Δ.Μποφόρ", προσφέροντας γνώση, ικανότητα,εμπειρία και πολύ δουλειά, ώστε τα τμήματα υποδομών της ομάδας, να φανούν ανταγωνιστικά στα νέα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚ.

Από εκεί και πέρα ολοκληρώθηκε σχεδόν (απομένει μόνο μια θέση) η στελέχωση όλων των τμημάτων με τους προπονητές των τμημάτων υποδομής, χωρίς ωστόσο να έχουν δοθεί ακόμα η ανάθεση αυτών σε τμήματα, καθώς βρίσκονται ακόμη στο στάδιο της επεξεργασίας και αυτό αναμένεται στις αρχές της άλλης εβδομάδας..

Το σίγουρο είναι ότι ο Αλέξης Χριστοδούλου και ο Γιάννης Βισκαδουράκης, θα αναλάβουν το τμήμα των Νέων Ανδρών, ο Μ.Πετράκης πιθανότατα τους Εφήβους και παίδες , ενώ την παραγωγική διαδικασία μέσω των ακαδημιών θα στελεχώσουν οι:

Κουρουζίδης Χρήστος, Αντώνης Γαγάνης, Αλινα Δραμητινου και πιθανότατα Κώστας Πάλλης εφ όσον ολοκληρωθούν οι συζητήσεις για την ανανέωσή του με την ανδρική ομάδα.

Στο Ηράκλειο έχει προσχωρήσει και ο Γιώργος Μυλωνάκης (δεξιά στην φώτο με τον Μ.Πετράκη), ο οποίος πριν λίγες μέρες είχε συμφωνήσει και ανακοινωθεί από τον Ηρόδοτο, ωστόσο τελικά δεν μετακόμισε στην Αλικαρνασσό, με τους ανθρώπους της ομάδας του Ηροδότου, να εκφράζουν την δυσαρέσκειά τους.


Εφ όσον υπάρξει αίσιο τέλος με τον Κ.Πάλλη, το τιμ θα στελεχωθεί με ένα ακόμα προπονητή, καθώς ο όμιλος βρίσκεται σε αναζήτηση.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.