ΟΦΗ | Απέκτησε Ξενάκη.


Σε μια πολύ σημαντική μεταγραφή προχώρησε ο ΟΦΗ, καθώς απέκτησε τον Ανδρέα Ξενάκη που είχε σταματήσει  από τον Εργοτέλη και είχε μείνει ελεύθερος .

Αναμφισβήτητα ο Ξενάκης, πρόκειται για μια σημαντική μεταγραφή που ενισχύει την ομάδα, καθώς ο πολύπειρος  σμολ φόργουορντ ήταν ένας από τους βασικούς συντελεστές της ομάδας του ΟΦΗ ως πρωταθλητής στην Β Εθνικη το 2011.

Ο 33χρονος ψους 1.96  σμολ φόργουορντ, πέρυσι αγωνίστηκε στον Εργοτέλη μόνο για 5 ματς (18 πόντους 2 τρίποντα), καθώς είχε σταματήσει από τον Εργοτέλη τον περασμένο Δεκέμβριο, συμμετέχει από την Τετάρτη στις προπονήσεις των "ασπρόμαυρων", συμφώνησε να συνεχίσει τον ΟΦΗ.


Ο Ανδρέας Ξενάκης(29/1/1981) ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ηρόδοτο και συνέχισε στο Ηράκλειο όπου αγωνίστηκε μέχρι και την Α1 με προπονητή τον Γιώργο Μακράκη. 

Οι δυο τους συναντήθηκαν ξανά μετά όταν συνεργάστηκαν στην Ιεράπετρα και πέρυσι στον Εργοτέλη.

Ο Ηρακλειώτης αθλητής έχει αγωνιστεί ακόμα σε Ξυλόκαστρο, Έσπερο, Αρκαδικό, Λιβαδειά ενώ το 2010 κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Γ΄ Εθνική φορώντας την φανέλα της Κηφισιάς.

Στην συνέχεια πάλι Κρήτη, με ΟΦΗ-Ηρακλειο-Ερφγοτέλη και επιστροφή στον ΟΦΗ.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.