"Τρέξε Εργο, τρέξε", που ενδιαφέρεται για Λυμπερόπουλο.


Το βάρος στην φυσική κατάσταση δίνει σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας (με αμείωτους ρυθμούς), ο Γιώργος Μακράκης και οι συνεργάτες του,  στην οποία έχουν ενταχθεί ο Γεωργούτσος και ο Σταμάτης. 

Άλλωστε βασικό συστατικό των ομάδων που προπονεί ο κόουτς Μακράκης, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, είναι η σκληρή δουλειά, προκειμένου να παρουσιαστεί εξαιρετικά ανταγωνιστικός ο Εργοτέλης στο νέο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά εκκρεμεί η απάντηση του Λάππα στην πρόταση των “κιτρινόμαυρων” και ίσως μέχρι τις αρχές της εβδομάδας, υπάρξουν εξελίξεις.

Ο Χρήστος Λυμπερόπουλος είναι το νέο όνομα στη μακρά μεταγραφική λίστα των πλέι μέικερ που απασχολούν τον Εργοτέλη. 

Ο 28χρονος (1.91),εκρηκτικός γκαρντ, αν αποκτηθεί, αναμένεται να προσθέσει ποιότητα, ταχύτητα και εμπειρία στον νεανικό φετινό ρόστερ του Εροτέλη

Ο έμπειρος γκαρντ αγωνίστηκε πέρσι στον Φιλαθλητικό οπου σε 17 παιχνίδια έχοντας 93 πόντους με 19 τρίποντα, έχοντας μ.ο 5 πόντους, ενώ έχει προϋπηρεσία στην Κηφισιά, τους Ίκαρους Σερρών και σε άλλες ομάδες. 

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.